Monday, March 15, 2010

I-CITY

salam semua..
minggu lepas pada 13 march, parent yana telah membawa yana
pergi ke i-city di seksyen 7..
wahhhh..
banyaknye neon yang cantik..
sebenarnye yana baru taw je pasal i-city ni..
bak kata cik yus, nama je duk shah alam..
yana taw pon after abg pegi dengan kak ya..


jom kita naik..

so, silalah lihat gambar yana.. x banyak sgt sbb gne tiga kamera..
so x upload semua..
silalah.. jemputlah pergi ke i-city beramai-ramai..


1st step into world of neon..


sebenarnye tu kete santa claus..



castle


ni sebenarnye dalam premis kedai taw, tapi mcm2 dcoration lampu yg ade..
mcm nak celebrate xmas..


bear


ni ape ek?


angsa.. sadis sebab x dpt gambar dgn angsa yang sdg kissing..
hohohoho.. pasti cantik mcm dalam bingkai gambar..



maaf, kamera x bagus.. lighting kurang menyerlahkan yana.. hahahaha


mcm cerita korea.. best ni kalo de partner..


bintang hati


sangat mengagumkan..


merak kayangan..


satu


dua


tiga

dah nak balik, lalu ikot entrance.. sempat ag amek gambar..


byeee


saya nak datang ag...

p/s : best sgt g i-city

2 comments:

Aimi said...

nanti g ngan CT 112 plak :p

mysara ramlan said...

KENAPE MAI PEGI TAK SECANTIK NI??? HAMPAGAS TUL..