Saturday, April 3, 2010

LANGKAH KAKI

hari ini hari sabtu..
pagi lagi yana dah bangun nak pergi ke koko drama..
sampai tepat2 pukul 11..

x banyak yg dibuat pada hari ini..
just tengok behind the scene ketika cinta bertasbih..

tepat kul satu, yana bergerak balik bilik sebab nak salin baju..
hari ni yana ikut akak kua dengan bf dia, sebab dari ambil yana,
senang nak gerak, takkan nak hantar yana balik rumah..

plan b! x jadi ou kami bergerak ke sogo..
hari ni pulak anniversary akak dan bfnya, so bfnya mahu beli kaust for her..
sogo sale!! yana suka satu wedges ni tapi macam x ada size besar,
so malas nak try..

bila akak dah dapat kasut dia,
yana turun ground floor, ada banyak sangat kasut yg murah2, tapi kena pilih
yg elok2.. biasa la, dilongok2kan je..
yana dh nampak!!!!!!!!!!
yana suka!!!!
bukan wedges tapi heel yang tumitnya yana suka..
voir heel!!
harga asal rm60 something..
tapi after less, rm20.97 je!
murah kan..

tadaaa!!!


heel ni baldu..

supposed be ada dua heel, tapi yg tu size 7, yana rasa x stable, so yana beri pada akak..
wahhh...
yana x tahu nak pakai heel ni untuk ke mana, saja je membeli..
yana memang suka beli heel and wedges, tapi jarang nak pakai..
mesti mama marah..
dah banyak kat rumah.. tapi masih x nampak banyak..
that'd why pembaziran berlaku..
maybe membalas dendam sebab semalam berjalan dengan cik yus dapat beli kasut..
hahahahahah

p/s : akak promise nak beli kasut utk yana next month.. yey!!

2 comments:

little cart00n said...

owh..xleh blah..rm 60 sale jd rm 20++..
nk beli kasut jugak!!!wawaawaaw

liyana aziz said...

tahu tak pe elie.. murah2 gila.. nak beli banyak tapi kurang duit.. menggila tengok.. hehehehehhe