Wednesday, April 20, 2011

AJARKAN AKU UNTUK TERUS JATUH CINTA


# Jatuh cinta lagi

Susah weh nak handle perasaan macam ni, susah betul kalau senang beno nak jatuh cinta. Bukan salah aku kan kalau perasaan ni mudah berubah? Lately ni terasa nak bermesra dengan dia, nak mengulit mesra, rasa nak sentuh dengan kasih sayang.

Kalau dulu aku teringin nak main drum, tapi kali ni aku teringin nak main gitar pulak. 
Grrrrr! Mesti rasa teruja kan? *Aku baru belajar main gitar weh, lame kan? Yeah I know!*


Tune tudung dulu before tune gitar ok! Muahahahahhaha

Dia cikgu aku, Shi Qin!

Ni semua kerana Shi Qin. Dia banyak sabar ajar aku. Beli gitar? Bukan masanya. Takut berubah cinta lagi. Lepas ni aku nak try main angklong. Celah mana pulak kan nak cari? Getek! Setakat ni aku tahu code, tapi masalahnya bila nak strumming je, mesti tone ke laut! Huh!

Cubaan, strumming my pain with his my fingers

Jari-jemari pulak, gigih tekan segala tali kat gitar tu, seksa! Nasib baik jenis kulit tangan keras macam sabut, kalau tak mesti dah terkopek-kopek. Tak apa, masih ada masa untuk belajar kan? Bila dah reti main gitar nanti mesti gian, tiap² hari nak main gitar.

# Sarungkan shawl, gantung gitar kat belakang badan, pakai sneaker. 
Ada hati nak jadi Najwa Latif *hebat dia ni*,
 strumming pun jeng jeng jeng lagi *aku lah tu, agagaggagagag*
[Harrrapan setinggi guunuung]

12 comments:

Amanda said...

go yana, goa yana, goooooooooooooo yana!!! ;p
kita suka lah blog awak. ada pensil. hihi

Amoi said...

jatuh cinta senang je

XD

man yusoef said...

ok la tu..sy lagi tak reti main gitar...huahuahua....dah glamer cam Yuna jgn lupa member...hehe

Ora_Adzlin said...

go yana go yana !!
^_^

Akemi Siegel said...

chayok yana! ^^v

little cart00n said...

lagu keroncong untuk ana satu!
hahaha

Liyana Aziz said...

@Amanda
kalau macam tu kita panggil awak siti pensil dawai... boleh??? agaggagagagaga

Liyana Aziz said...

@Amoi
no biggy aite??? hahahahhaha

Liyana Aziz said...

@man yusoef
uish, idok le se glamer yunaa... hahahahha

Liyana Aziz said...

@Ora_Adzlin
yeay! thanks kak lyn! =)

Liyana Aziz said...

@Akemi Siegel
be my instructor! hahahahahah

Liyana Aziz said...

@little cart00n
uyaiiiii! hahhahahahaha