Wednesday, November 11, 2009

HARI CUTI SEM - PART 2

10th nov 2009
hari ini hari off day akak.. apa lagi, yana, akak n mama terus melangkah ke dalam kete.. destinasi kami menuju ke sunway pyramid.. yana nak langsaikan hutang maxis yana! bil yang melambak akhirnye dapat dibayar.. yana terus tuko balik num lme yana ke prepaid balik, so yana ade 2 num skang ni.. hmm.. after g maxis centre, kteorg muter2 kitar mall.. ajak mama tgk movie, dya x mo sbb takot ayah balik umah nanti dya x de.. hmm.. boringnyeeee!
agy satu tempat wajib pergi if g sunway! jaya jusco!!!!
yana mmg ske g jaya jusco sunway, x taw npe..
barang2 kasut, baju mmg yana ske..
satu habit yana, yana ske window shopping, ske survey.. tapi x beli sbbnye,,,,
bank bergerak yana x de.. huhuhu.. ayah la, spe agy.. kalo g ayah best cket nak paw, ni g ngan mama, x dapek nak nolong..
yana ske 1 sandal crocodile.. ske sgt.. mcm wedges pon ade gak.. yana akan pastikan yana dapat.. huhu.. so kne tunggu ayah cuti.. ntah ade agy ke x nanti..
after jalan2 kat shoes depart., yana g tempat baju plak.. ade satu yg menarik.. yana duk tgk2, then mama ckp, kalo nak amek ar.. huhu..
dapat gak akhirnye satu barang..



tada!! cardigan merah!! pergh! yana x penah ade baju merah gilak! (murah sgt baju ni, x dpt dijangka)

menerai cardigan baru..

after g jusco, kteorg ingat nak makan kepci sbb hari tu kua dgn mama dh makan mcd,, tapi kaki ni melencong ke arah lain.. kteorg makan kat popeye lousiana kitchen.. mcm kfc gak.. sje nak try sbb x penah makan kat ctu.. agak dh lme x g sunway an.. foods dya ok la, not bad..
coleslaw dya leh tahan sedap..
kaki kteorg meneruskan perjalanan setelah perut diisi..
skali lagi mph menjadi destinasi pilihan.. mama tetap dgn hobinye, mencari buku search word tu sementara yana plak, tetap dgn sudoku..
huhuhuhu.. asek beli je, tapi ble sampai hard, beli agy yg baru..
x penah abes pon buku sudoku yana tu.. hahahahahaha
stelah penat berjalan, kami pun pulang ke shah alam..
yana sempat pose taw.. sbb perasan cantik bab kata mama..
huhu.. ble agy nak puji diri, nak harapkan spe agy ark.. huhuhu

satu


dua

tiga

ok lah, sampe ketemu agy utk aktiviti yana sepanjang cuti.. salam


2 comments:

little cart00n said...

cantik giler u pki cadigan merah tu!!!cute gilak!!heheh

Aimi said...

next sem, jgn lupa bwk cardigan tu kt Puncak (: