Saturday, November 21, 2009

HARI CUTI SEM - PART 3

salam semuanyeee..
hari ni yana bangun pagi sgt.. mama ckp nak anta akak g keje tapi akak dgr kteorg nak g sunway, terus dya nak mintak mc.. so yana, ayah, mama n akak memulakan destinasi kteorg ke restoran azizah kat seksyen 9 utk breakfast.. yana makan roti canai je.. after g breakfast, kteorg ke klinik keluarga di pantai dalam, kl utk amek mc akak.. jauh gilak nak g amek mc.. dalam kul 10 lbeyh kteorg gerak ke sunway..

sesampainye di sunway (makin montel an)

yana rse x sabar sgt sbb yana taw yana nak beli ape.. igt lagi x yana ckp yana ske satu kasut crocadile kat jusco sunway?? ha, kasut tu la nak beli.. huhuhu.. kaki ni laju je g dalam jusco tapi hampa yg yana rse kan ble tgk kasut yg yana idamkan x de dhhhh... huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
tapi,,,,
yana jpe satu kasut ni, x byk beza dgn kasut yg yana tgk dat day.. jenama je yg berbeza.. x pela, asalkan selesa.. nak taw x, bukan yana je dapat kasut, ayah belikan kasut utk 3 sekali ladies dlm idup ayah.. hahaha.. mesti ayah ngucap byk2 mse nak kua dwet nak bayar..

tadaa.. walo bukan sandal idaman, tapi tetap suka kasut ni

yana sempat amek gambar b4 balik (pose yg sama mse sampai)

kali ni g jusco kteorg just nak beli kasut so after beli kasut kteorg bergerak ke destinasi seterusnyee iaitu pas.. mama nak g kedai romantika.. yana rse dalam bpe mggu ni dh byk kali g kedai tu.. mama nak beli benda yg sama dat day dya beli.. huhuhu..
pewot pon dh berbunyi, kteorg g makan kt medan selera pas.. yana makan yong tau fuu.. agak sedap gak la..
makan2 then kteorg pon pulang ke rumah dalam pukul satu.. sampai umah setelah menyahut seruan agung, yana pon landing atas katil dan terus tdo.. maklumlah, semalam tdo kul 4 pagi..
sekian dulu.. salam


1 comment: