Tuesday, September 27, 2011

BUAT TERAKHIR KALI . . .


Untuk mereka yang temani aku sepanjang weekdays, 24/5 throughout past two years and a half, makan sepinggan, minum secawan, tidur setilam, merogol bergurau terlebih over, berpinjaman baju *ini antara aku dengan Maisara saja, satu saiz!* dan banyak lagi.

Song played: Graduation (F4) by Vitamin C
Lagu yang sangat cliche when it comes to friendship matter but it wasn't a big deal because of the killer lyric damn touched for some people especially I myself! Sangat terkesan bila menaip entry ni sambil dengar lagu Graduation ni.





After test, buat clearance and make a move. Ada umur yang panjang, rezeki yang lebih, insyaAllah kita jumpa lagi. Malam terakhir aku dan mereka dinner sesama. Wordless, speechless, malasless untuk menaip menggambarkan situasi, hanya gambar bersama untuk terakhir kali. 

And so we talked all night about the rest of our lives
Where we're gonna be when we turn 25
I keep thinking times will never change
Keep on thinking things will always be the same
But when we leave this year we won't be coming back
No more hanging out cause we're on a different track


Will we think about tomorrow like we think about now?
Can we survive it out there?
Can we make it somehow?
I guess I thought that this would never end
And suddenly it's like we're women and men
Will the past be a shadow that will follow us 'round?
Will these memories fade when I leave this town
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly



These memories are playing like a film without sound


 As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
Come Whatever
We will still be
Friends Forever

They are my second family, they are my sisters apart of super monsters! Too many memories yang nak ditulis, tak kisah la buruk baik, yang buruk jadi sempadan yang baik jadi teladan. People make mistakes, and forgiveness is the best among all. O-O 

Buat mereka, Arnorziahtul Rosdi, Ili Fazrin, Iznie Aqilah, Maisara Ramlam, Shi Qin, Nadia Aziz & Nadzmiah Mansur... Maafkan segala salah silap Yana sepanjang dua tahun kita tinggal bersama, halalkan segala-galanya. All the best for the next journey, insyaAllah kita jumpa lagi! 

T__________T

Selamat tinggal kawanku


Tak mudah aku pergi


Bila wajahmu 


Sentiasa di hati ini

Ini versi housemates,
belum lagi classmates dan lecturer.

6 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

owh, rakan2 yg bakal berkahwin n beranak nanti...

;-)p

mysara ramlan said...

yana we'll miss u!!! i love you!!! =) oh mysara ramlam!!! eee!!!!

Elie Lily said...

dah rindu pada liyana aziz!! :(
gudluck yunk untuk life lepas ni! jangan lupa elie sampai bila2 k? sayang yana sangat2.. :)

cik malumalu dan nadia aziz said...

umiiiiii!!!!!1really missss uuu!syg yana sampai bila bila.

J.Syazwana said...

amboi sedihnya.

bila nak hapdet ni?
xoxo

Ana Mardia said...

yanaaaa...sama la ngan kak ana..dah abis diploma kita! sedih ja rasa nak tinggal kengkawan kan..huhu