Monday, September 5, 2011

KITA MESTI ADA SEMANGAT !


Salam everyone!
Hoyeahhh! Apa macam raya? Best?

Esok dah mula naik sekolah, naik kolej, naik kerja, sampai yang mak² pun naik kemas rumah masak² seperti biasa walaupun biasa buat masa raya, siap ada extra work. SEMANGAT! Ok enough merepek! Aku tak rasa nak buat entry raya lagi, save the best for next... 

Aku pernah baca entry pasal buat contest kat FB agak melecehkan sebab kena like banyak benda. Ada few yang bagi feedback positif ada yang negatif. Whatever it is, aku dah join pun! SEMANGAT! So let's jump into the conclusion. Aku nak minta tolong korang tolong KLIK LIKE boleh? ^^

Ni bukan assignment tau, tak buat failed, buat dapat A+. If korang rasa nak tolong, dialu-alukan, kalau rasa agak leceh nak like² ni, it's ok, ini bukan paksaan tau kawan². Bear in mind ek.

Nak mudahkan proses² like, aku dah set link terus ke new tab. ^^
SEMANGAT!

1) Klik LIKE page SmoothShutter Photography
2) Klik LIKE gambar Raya Aku
3) Done! 

Senang kan?

Korang pun boleh join kalau nak. Buat apa simpan gambar raya yang kreatif riang ria raya korang, kalau ada rezeki boleh dapat tambah² duit raya. Raya sebulan maa, apa lagi, make a step people! Tak perlukan cost pun, cuma perlukan sedikit kerajinan nak promote. ^_* SEMANGAT!

Gambar Raya Aku, SEMANGAT tak SEMANGAT family aku?
TUGU KAMI
*Oh, abaikan muka aku yang selebet! Sangat makcik²!*

Thanks yang sudi LIKE!
Kalau extra rajin, boleh like peserta lain jugak...

16 comments:

Emilia Emira said...

pergghhh kemain laa yana punya sambutan merdeka raya...memang nie laa smangat patriotik tinggi!

Aimi Amira said...

semangat !

ika alwee said...

yana...pergh....baru betul merdeka raya...

Pocket said...

pergh!!
tugunegara trus!!
memang terbaek!! heheh:D

cinta_lovato said...

wahhhh.. semangatnye gambar 1 big family <3

♥ Dea ♥ said...

wahh..semangat nyer... slmt hari raya n merdeka!!!

cik aiLebiu said...

done! gila semangat ni! ehe..suka tgk pic tu ceria je...:D

アヌム ちゃん said...

fuyoo semangat gila nih..heee..gambar pun cantik.. :)

hamzah ian said...

perghh... cool gila family ni..

Aida Azryn said...

ok aida like! gudluck bebeh! :B

4umyfans said...

Semangat begini yang buat teman rasa
yeayy! ni....

Far8 budak baik said...

aku dahhh like..
seyes aku suka pic ni..
tapi klo aku ade dlm tu..
seyes menang terus tanpe ragu =p

NaUrAh♥ShAzWaN said...

oke family sporting gila ((:
patriotik <3 <3

niyta said...

wah3 semangat raya!!jom la join my contest..:)
http://th3killer-ni3ta.blogspot.com/2011/08/kontes-jom-merdeka-raya.html

bArdbOO said...

gmbr ni sgt smart!!!

Anif Abdullah| AA said...

semngat raya nih..hehe

kippi dap!! ^^