Saturday, September 4, 2010

CONTEST BIRTHDAY KHALIS

Salam semua.

Siapa ada baby, adik, anak sedara, anak tiri, anak angkat yang berumur 0 bulan hingga 7 tahun, digalakkan menyertai CONTEST BIRTHDAY KHALIS anjuran WHITEY MOMMY. Semestinya kalau ada contest ada syarat2nya kan??? Apa lagi, serbu la blog WHITEY MOMMY ye???


HAPPY BIRTHDAY BABY KHALIS!
Yana telah wakilkan Qaseh, my niece. Ada dua gambar since WM tak state kan berapa gambar, so Yana pick two pictures.

TAKE ONE
Gambar ni agak yellowish, boleh???

TAKE TWO
Hello, nama saya Qaseh Iris Rania, umur saya 7 bulan!

Time for tagging!


Syarat Sah contest 
1. Mesti Jadi Follower dan linkkan didalam bloglist anda, kedua2 blog saya iaitu personal blog Whitey Mommy dan Whitey Mommy Gallery  
2. Terbuka kepada semua warga Malaysia yang berada di dalam dan juga luar negara.
3. Terbuka kepada lelaki dan perempuan.

8 comments:

makbed said...

cam besh je. nak join ahhh.

liyana aziz said...

@makbed

jom, join sekali... =)

Whitey Mommy said...

alahai... comelnya... hehe nasib baik cabutan bertuah... kalo tak memang rambang mata nak pilih ni... hehe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

cOmeinyaaaaaaaaaaaa :D

liyana aziz said...

@Whitey Mommy

huhuhuhu.. mommy, kalau ada rezeki insyaAllah hadih qaseh punya... heheheheheh..

=)

liyana aziz said...

@miss lolly a.k.a luvfareda

tula, geram je tgk dia tau.. =)

~kuyam~ said...

omaigod Qaseh Iris Rania!comelnyaaaa....cute sungguh :')

liyana aziz said...

@~kuyam~

comel kan?? pinjam anak org jak ni.. anak sendiri lambat lagi la gamaknya.. huhuhuhu