Saturday, February 19, 2011

. COUTING DAYS + SURPRISE .

. usaha gigih .

Dah lama nak update tapi asyik tergendala sebab ketiadaan mood untuk berbuat demikian plus biasalah, yang clichenya line CELCOM sangat worst kat Puncak Perdana. Rasa macam nak terminate sebab rasa sangat tak berbaloi.

Counting days. Dapat rasa masa sangat pantas bergerak. Lepas ni dah bukan remaja, lepas ni jadi gadis belia. 20 tahun! Bagi aku, 20 bukanlah nombor yang menjadi lesen aku untuk terbang bebas. Masih lagi terasa macam budak kecik *kecik sangat* ! 


Wishlist birthday gift? Hamboi, tak agak² ada wishlist. Aku bukan macam tu, kalau ada, adalah, Alhamdulillah, kalau tak ada pun tak apa. Family aku, awal² lagi dah bagi. Mama bagi baju kurung, ayah bagi blouse. Abang bagi sesuatu yang buat aku kena samak! Tunggu next entry. Akak dan Mr. Y, belum lagi. 

Ok, straight forward, aku dapat surprise birthday gift yang pertama. Sangat istimewa sebab tak ramai yang dapat surprise ni. Ada ada ada??? Non ado! Sila la jeles sekarang ek. Dalam sebulan, aku antara 250 orang yang bertuah, bukan senang nak dapat surprise ni.

Dear Nuffnanger,

Happy birthday from all of us at Nuffnang and the good people at TGV Cinemas!

As part of the TGV Birthday Surprise for Nuffnangers, you've been selected to receive FOUR (4) complimentary passes for any movie* at TGV Cinemas outlets nationwide, which we hope will make your birthday a special one indeed :)

Feel free to drop by and collect your passes from the Nuffnang office before 28 February 2011. Our office is open from 9am - 6pmon weekdays (with the exception of public holidays), and is located at;

12B-5 & 12B-6, Heritage House,
33 Jalan Yap Ah Shak,
50300 Kuala Lumpur.

Once again, happy birthday and we hope you enjoy yourselves with the complimentary passes! Don't forget to give TGV Cinemas a little shoutout for being so awesome if you decide to blog about this birthday surprise ;)

*Terms and conditions apply.

Cheers,
Teoh Xinxian
Blogger Relations
Nuffnang Sdn. Bhd. 

4 pas percuma, jarang² ada org nak bagi kan. Sila berhenti jeles sekarang sebabnya aku tak pergi ambil pun. Bayangkan, weekdays ada kelas, weekend pulak office cuti. So, melepas la kali ni. Any how, terima kasih Nuffnang sebab pilih aku. T.T

. mood ; cuba untuk design template sendiri .

12 comments:

CIK CIRA said...

HAPPY BIRTHDAY..

amalinutt said...

yanaaaaa !
rugi gile weyy
meh pas kat sini :D

celcom mmg macam haremmmm

liyanaziz said...

@CIK CIRA
happy birthday in advanced.. hahahaha.. lambat lagi.. tq cik cira

liyanaziz said...

@amalinutt
kan??? sayang gilo.. tapi x de masa nak amek.. hohohoho..

sangat macam haremmm.. =)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

saye dlm g0l yg sudah clash. uhuks ! -.-

miss lolly a.k.a luvfareda said...

eh waaaaaaaaaaaaaa silap komeng. Erk sorry2.

happy bedday (muke malu2)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

wawwwwwwww, so intersting lah.

btw, hapy bedday :)

~ NANA ~ said...

hepi bufday yang :)

Emilia Emira said...

happy birthday to you!!=)

liyanaziz said...

@miss lolly a.k.a luvfareda
aiyak, kantoi tengah bw ek?? eehehhehehe.. thanks! besar hati ni akak lolly dtg melawat.. heeeeeeee

liyanaziz said...

@~ NANA ~
terima kasih.. =)

liyanaziz said...

@Emilia Emira
thanks youuuu!