Tuesday, January 3, 2012

HELLO 2012 | A WARM WELCOME FOR SI CANTIK MANIS, AMIRA DIANA


Salam everyone!

Agak lama membiarkan blog ni menyepi tanpa apa² berita, sampaikan tertinggal banyak benda nak update. InsyaAllah, nanti kalau ada masa akan di update segala cerita. For this time being, kinda packed with those activities that involving me. 

Hopefully, it's not too late to wish you all, Selamat Tahun Baru 2012! 

For the beginning of the year, the arrival of my little cousin, Amira which me and my family never met before. As for my loyal readers, they must have read the entry about Amir, Amira's brother who have visited Malaysia for the first time

It's my home made cuppies! 
Special for my little kiddo, Amira Diana
(Nak resipi? Mungkin nanti)

Si kecik comel yang tengah² tu, Amira Diana
Once she touched down, everybody like, what a charming girl! 

Last year, during Amir's first visit

And now, it's Amira's turn to spent time with us. My aunts, have set up a scheduled for her and apparently, I'm still the one who gonna keep accompany her during her visits. Minggu lepas balik JB, ada kenduri doa selamat untuk Amira. 

Amira, dia seorang yang sangat charming, murah dengan senyuman, manja dan sekarang dia adalah teman kita, since kita pun tak ada adik, dia tak ada kakak. Kalau pergi mana² she's like melt your heart and stir your emotions, trust me!

With Tok Papa, right after sampai JB

I ♥ her

By the way hari Sabtu nak bawak dia pergi Sunway Lagoon! Wehuuu, it's my second time, first time pergi, baru lagi, dalam bulan 11 kalau tak silap. Entry pergi Sunway Lagoon for the first time pun tak update lagi, dah nak pergi kali kedua, tak menyempatkan? Who cares?

Tunggulah next entry nak update apa, itupun kalau rajin. Eh, ada entry yang tertangguh, about Mysara Ramlan. Siapa dia? Mungkin Adele Malaysia, mungkin jugak Tyra Bank Malaysia, tunggu jela ek? We will find out soon, very soon babeh! 

Even though it might be too late to wish you all Happy New Year, never mind, I still wanna wish Happy New Year and may Allah bless us, granted us with the mercy in our lives and makes us keep faith in Him whenever we are in misery, insyaAllah...

7 comments:

Aimi Rosli said...

nak cupcake yanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! ((:

have a great new year.

~ NANA ~ said...

nk resepi!!! :)

J.Syazwana said...

oh dia memang charming. hihi

kite tak suke makan cupcake tapi suke tengok cupcake. boleh gitu? haha !

oh oh best nye nak pergi sunway lagoon. nak jugak !

Anif Abdullah| AA said...

sedapnye cake tuh.. want it ,hehe

Nurulchumel said...

nak cupcakes.
nmpk sedap!

aTy _faRed~ said...

last gi sunway 5 tahun lepas..plan dari hari kesehari nak bawak adik2 gi lagi ke sane..eerr..tunggu lepas beranak nanti kot..;p

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

cupcake tu menggoda =)