Wednesday, March 23, 2011

. BACA SAMPAI HABIS ! .

. kitaran hidup .

kadang² kita tak payah nak demand;
sebab kadang² kita tak perfect.

kadang² kita tak perlu rasa kurang;
sebab kadang² kita tak hargai pun.

kadang² tak payah nak happy sangat;
sebab kadang² air mata banyak terbuang.

kadang² tak perlu jadi orang lain;
sebab kadang² tak ada orang teruja.

kadang² tak payah cakap banyak;
sebab kadang² diam lebih better.

kadang² tak perlu bermesejan;
sebab kadang² hanya mampu tersenyum.

kadang² tak payah ingat;
sebab kadang² it's not in return.

kadang² tak perlu kenang;
sebab kadang² sangat sakit.

kadang² tak payah jumpa;
sebab kadang² sangat menyedihkan.

kadang² tak perlu ada kamu;
sebab kadang² moment indah sudah cukup.

kadang² tak payah seru;
sebab kadang² ia tak seperti yang diharapkan.

kadang² tak perlu tidur awal;
sebab kadang² kelas tak ada.

kadang² tak payah online;
sebab kadang² cepat boring.

. Serabut! .


7 comments:

Akemi Siegel said...

yana practice buat gurindam ye...?
^^v

Ora is Adzlin said...

agree !!

~ NANA ~ said...

yana...bagusnye msg ni....mmg betol yana tulis tu :)

liyanaziz said...

@Akemi Siegel
ha'ah, practice buat gurindam untuk ayah agi.. ehehehehhe

liyanaziz said...

@Ora is Adzlin
kan?? eheheheheh

liyanaziz said...

@~ NANA ~
mood menulis ke laut, jadinya hanya mesej2 yang entah apa2 ini terlintas.. kikikikikiki

Sophie Al-yahya said...

kadang2 tak payah jumpa.sebab kadang2 sangat menyedihkan. sangat ouch la yana. T_T