Sunday, March 13, 2011

. "SHOW ME YOUR BFF CONTEST" .

. they part of me .


Dear Nurulbadiah Lai, 
there are seven of them. Yeah, they are my BFF. This is how our story begin. [Ala, malas nak speaking la kak, boleh? Ahahaahhahaaha. Izinkan yana bahasakan aku hokeyh.]
Mungkin orang kata BFF tu kawan yang rapat, yang dah lama kenal, yang tak pernah gaduh, yang tak pernah masam muka tapi bagi aku lain. Kami bergaduh, kami kutuk-mengutuk, kami ejek-mengejek bukan tu saja, tapi kami susah & senang bersama, kami bergurau bersama, kami gelak terbahak² bersama. Even though suatu hari nanti kitaorang terpisah, pada aku, mereka masih BFF aku. Kenapa? Sebab mereka pernah hadir dalam hidup aku dan kami kongsi segala²nya. Each one of them sangat berlainan, jadi mereka adalah warna dalam hidup aku. Warna susah nak padam compared dengan pensil, therefore they will remain in my life no matter what and the conclusion is, they are my BFF. 
Kak Nurul, dah siap karangan pendek! Terima kasih sudah invite Yana untuk join "Show Me Your BFF Contest" . Dah lama tak join contest² ni. So, pada readers yang rasa nak join, boleh click banner kat bawah ni. 


Oh, time for tag! Ready peoples! 
@ Elie 

By the way, pada sesiapa yang nak join even tak di tag, silakan ye? Kerana minimun tag hanya 4 orang. Cepat hokeyh, 15 April tarik akhir. Oh, terhad sangat pada yang nak join, jadi jangan tunggu² ek, silakan join sekarang.

 . friends might come & go, but BFF remains for eternity .

16 comments:

aliza said...

wahhhh.. gud luck k :)

ahmad endo said...

best ada bff ni...hehehe

ubi said...

xabes2 dgn contest dier..hehe..
gud luck
:)

Eliya Yaya said...

wah . nak juin tapy tnggu tym ta busy lar ye ? tengs yana sbb tag kat sye . :))

Siti Safiyyah said...

erkk ss ditag? OMG! tenkiuu sis..;)

*lame tak datang sini borak2 ngan kak yana..uhukk..rindu kite tak? ;p

Nurulbadiah Lai said...

thanks 4 joining dear..

wish u best of luck

done check ur entry

man yusoef said...

gud luck okeh..smoga berhasil menang hadiah..haha *apehal cam ayat indon

liyanaziz said...

@aliza
thanks! =)

liyanaziz said...

@ahmad endo
betul ! ! ehehehehhe

liyanaziz said...

@ubi
selagi x menang hadiah utama, selagi tu try.. hahahahahah..

liyanaziz said...

@Eliya Yaya
ur welcome! =)

liyanaziz said...

@Siti Safiyyah
ur welcome! =)

org dah fofular! kikikiki.. rindu la ! ! !

liyanaziz said...

@Nurulbadiah Lai
ur most welcome and thanks! =)

liyanaziz said...

@man yusoef
thanks! ha'ah, ala2 ayat macam org seberang laaaa.. =)

cik bahulu oren said...

gud luck yaww :)

tia said...

good luck dear! ;)