Monday, March 7, 2011

. CUBAAN BERMAIN CODING GAGAL .


. letih .

Dah beberapa hari tidur lambat, cuba bermain dengan coding untuk buat template HAKCIPTA TERPELIHARA sendiri malangnya gagal! Macam dah give up! Grrrr! Dan beberapa hari juga asyik skodeng Belog Cap Ayam! Kak Amar, kenapa tak boleh buat round end??? Huwaaaaaaaaaaaaa! 

. Blog LieyanaLolly, arrow hitam tu tunjuk round end .

Dah skodeng banyak blog comel cantik macam Lieyana Lolly, Kak Yiyin, Huda, Lassie dan banyak lagi lah, semua cantik². Banyak kali try dan yang paling susah nak buat round end. Bosan lah asyik petak je kan. Nak buat round end senang tapi coding dia tak menjadi. Fenin fenin fenin!

. Ini pulak, blog trial aku, hampeh! Tak jadi! .

Kat atas ni, aku buat satu blog trial. Try and error! Sanggup noks! Lepas ni tergendala lagi la agenda nak main coding² ni, maklumlah, nak balik kolej which is line ala² siput sedut vavi. Akan bersambung mingguu depan la jawabnya. Letih pinggang dah ni.

. tata titi tutu toto .

18 comments:

Marya Hana . said...

ahah. yg simple pon xpe yana..
asalkan senang nak usha.. :)

liyanaziz said...

@Marya Hana .
memang la nak buat yg simple kak.. hahahahahha.. yang ni rasa crowded.. kikikikiki

Aimi Amira said...

usaha tangga kejayaan

man yusoef said...

jeles gak tgk blog org lain smart2...tapi disebabkan mls nak edit html bagai tu semua..so terima je blog yg sedia ada skrg...haha

hudhud said...

rounded edge kt atas tu, i guna photoshop. it's a part of the header process actually :)

by the way , i rasa, kalau u nak buat template sendiri, better u guna old template macam denim ke, minima ke. it really works tau :)

tia said...

rajen betul! klu tia jgn harap lahh nk main coding2 neh =.="

mrs chenta said...

saya nak ajak kamu dtg wedding saya!! walaupun mungkin xsempat bagi kad...tapi nak kamu dtg jugak hokey!!
19mac.
dewan seri melati
perbadanan putrajaya

(sebelah maybank, depan istana kehakiman)
dean tu ground floor jer.
wajibbbb dtg!!
love *HugS*

tiefazatie said...

bagusnya...teruskan usaha!

liyanaziz said...

@Aimi Amira
betul tu.. terima kasih aimi.. =)

liyanaziz said...

@man yusoef
tula pasal, jeles! sebab semua comel2.. ahahahaha.. kena rajin dan x muntah tengok segala macam codes.. =)

liyanaziz said...

@hudhud
oh, now i know.. eheheheheh.. thanks ye huda for the tips.. =)

liyanaziz said...

@tia
semangat nak cantikkan blog.. ahahhaahhaha.. blog tia comel! =P

liyanaziz said...

@mrs chenta
alamak.. segannya! hahahahahah.. insyaAllah kak zetty.. selamat pengantin baru! =)

Zulfahmi Abidin said...

cube try tanyer kak lina. www.linajalil.com tk pon tanyer ezhan ezhan-artwork.blogspot.com diorg yg bantu fahmie buat round kat ujung tuh.Gud luck ye awk.^_^

liyanaziz said...

@tiefazatie
hekhekhek.. terima kasih ek! =)

liyanaziz said...

@Zulfahmi Abidin
yeke?? ok, nanti pergi blog kak lina dengan ezhan.. thanks fahmie.. =)

Nurain Hasan said...

round end tu buat guna photoshop sayang
die sekali dgn header
;)

liyanaziz said...

@Nurain Hasan
tula... aduyaiiii