Friday, June 3, 2011

MY SECRET WISH FROM ALMARI SI PARI²


# She's my senior during sekolah rendah.

To Eny, thanks for the invitation in the previous entry.
Sorry agak lambat nak join sebab kesuntukan masa dan line yang agak tak kencang.

Hit the banner to join the contest

Buat entri bertajuk My Secret Wish from Almari Si Pari-Pari dan dalam entri tersebut, nyatakan perfume kegemaran anda atau perfume yang anda inginkan serta sebab-sebabnya..

It's one of the term and conditions. So this is it. 
My favorite perfume goes to Adidas Fruity Rhythm!

Sangat sweet and yummy! 
Since I love floral and fruity fragrance, I've chose this one.

Tak ada alasan untuk tidak memilih Fruity Rhythm 
kerana ia mixed up everything, all in one.
Ada raspberry, blackcurrant.
Instead of those fruits, ada cyclamen & freesia jugak.

By the way, the fragrance reminds me of HIM.
When I first met him, I was spraying the Fruity Rhythm and he love that scent.

Selain tu, haruslah sebab warnanya! Warna pink kan. 
Used to be my favorite color.

Since sekarang still belajar, rasanya harga untuk satu unit Fruity Rhythm sangat affordable.

Baunya sangat sesuai untuk semua aktiviti. 
Nak pergi kelas? -CHECK-
Nak pergi bersukan? -CHECK-
Nak pergi berjimba? -CHECK-

(*_^)

Kalau ada sesiapa yang interested nak join and for further details regarding this contest,
tekan je banner kat atas tu hokeyh. Tarik tutup untuk join secara officially belum ditetapkan,
so better cepat ek. Hadiah? Klik banner kat atas tu ok. 


7 comments:

アヌム ちゃん said...

wah good luck :)

syufaa said...

ouhh..syufa pun join!
hihih..gdluck dear!
nway bau perfume adidas tu mmg cedap n yummy! :)

Almari Si Pari-Pari said...

hye junior! thx 4 joining.. hehe.. btw, bukan tiada tarikh tutup cuma tarikh tutup tu belum ditetapkan lagi.. i wish u luck dear! xoxo

Liyana Aziz said...

@アヌム ちゃん
thanks kak! =)

Liyana Aziz said...

@syufaa
orytee, thanks!
kan? sweet sangat baunya...
all the best to you too

Liyana Aziz said...

@Almari Si Pari-Pari
no biggy senior.. hahahahha... orytee, done double check! thanks! =)

asfz lily said...

wahh..good luck..
perfume tu memang best =)