Tuesday, August 24, 2010

MOTIF???

Selamat malam.

Line banyak laju ooo, apa pasal?? Entah, tak tau, jangan tanya kenapa, tapi alhamdulillah! Tapi kan, kelajuan line internet tak sama dengan kelajuan minda Yana bergerak! Sangat slow motion, sangat gloomy.

Cerita semalam tak seindah hari sebelum, entry yg sepatutnya menceriakan tak tertaip seperti yang di'plan' *sila abaikan*

Kosong sangat hati merah ni, mungkin dah tak seperti hari-hari indah seperti kelmarin. Susahnya nak predict kan? Bukan hati orang lain, tapi hati sendiri pun susah nak predict, macam sakit je bunyinya kan? Yup, sangat sakit! Terasa payau, bukan lagi tawar.

Matahari yang diharap akan terus menyinari tak muncul, betul, musim berubah, hujan turun dua tiga hari ni, alhamdulillah. Musim berubah? Hati manusia juga berubah, ada sesiapa membantah?

Ayat penuh tersirat kan? Itu sebahagian dari Yana, hidup Yana sebagai pelajar penulisan yg seharusnya banyak bermain dengan emosi. Kuat berangan? Tepat sekali! Jadi, jangan persoalkan kenapa lately banyak entry personal penuh dengan ayat bunga2. =p


Blogger Templates
Blogger Templates

2 comments:

mohd syafiq said...

mmg penuh tersirat..take time gak nk fhm..huhu

*still ulang membaca utk fhm..

liyana aziz said...

@mohd syafiq

huhuhu.. sanggup nak baca ulang2?? senang la sebenarnya.. =)