Tuesday, August 31, 2010

PENYAKIT M SEMAKIN MENGGANAS!

Okay, sekarang Yana sangat cuak! 

Ber'chat' dengan kawan tadi kat FB then suddenly dia cakap kena hantar one of the assignment esok jugak and if not, markah akan dipotong! 

Erghhhhhhh! Esok kan cuti??? Ni yang perut rasa memulas! Bukan nak melabur saham berjuta2 tapi nak keluarkan idea untuk assignment! Tak boleh blah betul la!!! Maakkkkkkkkkkkkkkkkk! 

Errrghhh, stress makkkk!

Agak2 la, penyakit M ni pun satu, tak blah2 dari awal semester, asal ek?? Mungkin ke sebab sibuk berjiwang karat??? Mungkin jugak sebab banyak kali idea ditolak?? Mungkin jugak sebab mind setting sudah di'set' bahawa tak mungkin semester kali ni boleh score??

M = MALAS

Yana admit subjek semester kali ni pretty tough, mungkin ini penyebabnya?? Hmmm, semoga lecturer tu faham dan ada rasa belas kasihan kepada budak M ni. =( 

Hopefully masih ada sinar bahagia. Semoga hari esok lebih baik dari hari ini *ayat pasrah*. Moral value is, jangan tangguh kerja/assignment *dari sekolah rendah set ayat ni tapi jarang2 praktikkan*.

Mahu tenang seperti baby ini

Salam semua.

LA Words : Negara sudah merdeka bertahun2,
tapi aku masih di takuk lama dan tak merdeka2 jugak! =p


4 comments:

Parkcheek Chun Li said...

memang pun...tau sejak azali lg

liyana aziz said...

@Parkcheek Chun Li

kan?? memang sejak azali ni yana pemalas.. hahahahhaha

diah said...

yana keje apa yg di maksudkan tu??????????

ohh yana buat saya cuak juga !!!!!!

liyana aziz said...

@diah

keje ayah agi.. mai cakap semalam budak management yang cakap kena potong markah. cuak kot.. tapi kan hari ni cuti.. pelik uhhh..