Monday, August 23, 2010

NOTA SINGKAT

Selamat Petang readers!

Yana sedang meng'update' blog terus dari library kerana menemani Elie mencari info. Best sebenarnya update blog di sini kerana adanya air-cond yg sering membelai lembut kulit. *sigh*
Sebenarnya Yana masih mencari apa entry yg sesuai untuk di'post'. Maklumlah, mental Yana jugak sudah di'block' dek kerana terlalu banyak brainstorming untuk task yg lecturer bagi, bukan sikit2 punya idea tapi each class harus mempunyai idea untuk short film.
Cuba mencari-cari ruang untuk mendapatkan sebuah idea yg tidak akan di'reject' sangat sukar! *sudah beberapa kali idea tidak di'approve by lecturer, agak give up di situ*
Tidak mahu kusutkan kepala! *JANGAN JADIKAN CONTOH, AMARAN KERAS*
Yes, sudah dapat! Idea buat follow up entry! *entry blog, bukan short film* Tapi tak nak update hari ni, mungkin one fine day, insyaAllah. Harap tak basi lagi. =p
Note : Tak dapat makan fav food lagi!

2 comments:

mohd syafiq said...

ahaha..relax la..nama pun studi kan.hehe
chill

liyana aziz said...

@mohd syafiq

nak ikutkan mmg nak chill tapi amek hang, sekaligus deadline.. hahahahha