Saturday, January 1, 2011

2+0+1+1 = ARNAB

Hari Pertama!

Arnab! Sumpah aku tak gemar arnab walaupun ianya sangat comel! Oh, pernah pergi Taman Arnab kat Giant Sek. 13, geli geleman aku tengok, macam tengok kucing, gitu la gamaknya! Ada apa dengan arnab? Bukan nak cakap pasal Playboy atau gigi arnab, bukan jugak kisah arnab dan kura2, tapi tahun 2011! Kaitannya bila mengikut kalender Cina, 2011 jatuh pada tahun Arnab!


Kau nyah, siap nak ada gobok cermin dalam sangkar,
pakai pearl lagi ha, tak mampu la akak!


01012011, bermula lagi satu jilid kehidupan.
Azam??? Huh, buat apa sibuk2 nak buat azam, pada hal last year pun tak complete!
Aku la tu. Nak diet, tak habis2 diet, every year azam yang sama.
Bluweksssss! Nak kawal sikap boros, makin tak terkawal.
By hook or by crook, 2011, harus belajar pegang 
binatang berbulu seperti arnab & kucing!


Cuma satu yang pasti, semoga tahun 2011 ni lebih baik daripada tahun2 sebelumnya.
Nak sempurna sangat??? Mana boleh! Almost but never!
Slow2 kayuh, InsyaAllah, efforts made rewards!


Pssst!!! Aku dah habis berkemas nak balik Puncak Perdana!
Hoyehh!!! Semester 4 buat permulaan tahun 2011,
may be difficult at the beginning but 
who knows in the end will reward excellent!


Oh, sakit hati bila fikir mungkin BB akan jadi slow once tiba kat kolej,
makanya segala aktiviti berblogging, BW, komen2, terpekik2 kat blog lain,
akan menjadi slow jugak! Grrrrrr!


Last but not least, buat permulaan hari pertama tahun 2011,
semoga kita semua dirahmati Allah SWT, dijauhkan dari segala kesusahan. 


New Year 2011
CREDIT ; CLICK



9 comments:

AiDa AzRyN said...

Happy New Year! ^^

Tina Farhana said...

selamat tahun baru 2011!

all the best for ur new semester :)

Heidi Shafiq said...

happy new year beb! :)

~kuyam~ said...

lps bc blog liyana ni baru tahu 2011 thun arnab.ehehe :B
hepy new year :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam tahun baru

kata kila said...

suka rebit tu hemsem!

Ain Zulaikha said...

liyana, dia bukan tgk cermin sebab nak tgk dia pakai pearl, tp dia tgk cermin sebab tgk ada pakwe kat dalam cermin tu.. konon kaver lah tgk diri sendiri.. hehehe


selamat tahun baru ok ;)

Liyana Lunia. said...

baru tahu ini tahun arnab dan oleh sebab ini tahun arnab, kak ynn mahu beli arnabb YUMMY <3

bidadarihijau said...

good luck utk sem neh!!!...BB slow?campak jer dalam laut keyh..wahahaa