Sunday, January 23, 2011

. LOVE = MESSY + BUSY [UPDATE] .


. busy love messy .

First of all, ni lah masa paling sesuai aku nak update blog since bermula minggu ini aku akan busy tanpa mengalahkan first lady kita ye. Tepat pukul 2.20 pagi mula menaip dan terus menaip! Banyak text ucapan yang aku nak bentangkan dalam entry ni tanpa mengalahkan PM kita hokeyh!

Aku telah berjaya tahap pertama bagi pemilihan MENTOR sebagai Sekretariat Mahasiswa Fakulti [SMF] ! ! ! Kenapa aku pilih untuk join SMF? Since ni semester keempat dan kedua terakhir sebelum tamat pengajian, insyaAllah. Aku mahukan sesuatu iaitu kenangan bersama fakulti TEKA yang terchenta plus mencantikkan lagi resume!

Semalam, buat pertama aku aku on duty as a Biro Pendaftaran! Fewww! Tough bhai! Tak tipu punya. Fenin fenin, ana sangat fenin daa! Baru tahu itu sikit punya berat tugas daa! Beria nak pendaftaran sangat kan, ha tanggung sendirik la . . .

. Di awal pagi, masih mengulo & tak kusut lagi .

. Sempat pose even ada peserta yang dah datang .

Sadis! Minggu ni langsung tak boleh balik rumah sehinggalah minggu depan! Kerinduaaaannn. Perngorbanan ya pengorbanan. Semua untuk SMF. Plus minggu depan orang sibuk balik cuti, aku kena pergi Kem Keramat which is lokasinya kami semua tak diberitahu. Hambek! Enough ! ! !

Selain sibuk berSMF, aktiviti sebagai student biasa masih banyak. The best part is when my so-called boyfie Yusri Saibani Yusry Abd Halim datang ke UiTM Puncak Perdana untuk Wacana Puncak Perdana [WPP]. Haruslah datang awal kan, dah la mimpi nak jumpa dia depan2, it's such dream come true.


. Kasi jauh2 dolu .

Fine, since Dean TEKA yang baru Prof A. Razak Mohaideen, mestilah dijemput pelakon fav dia untuk bagi talk kan? Cinta Kolestrol, Kuliah Cinta, Hingga Hujung Nyawa dll, banyak kot. Lepas ni siapa agaknya ya? Sebelum ni, berdiskusi tentang cerita Nur Kasih, sayangnya Remy Ishak tak ada!

. Wah, dari keraaanaaa mata .


Sumpah! Yusry sangat handsome, smart dan semuanya dialah! Everything perfect! Apa yang dia sampaikan tentang CGI & Hikayat Merong Mahawangsa [HMM] sangat gempak. Boleh jadi lecturer dah ni. Tak sabar nak tunggu HMM. 

. Terima kasih datang berkali2 lagi ye .
Finally, aku nak buat satu confession, aku sangat frustrated sekarang ni. Pujaan hati Yusri Saibani Zaquan Adha dah tak teruna bujang lagi ! Yela, aku kena terima kenyataan bak kata housemate, Gjie, mungkin tak ada jodoh *mood ; gilos*  
gambar resepsi ayu raudhah zakuan adha
. kredit ; Asmady Ahmad [FB] .
Semoga mereka bahagia dan berbahagia ke akhirnya.                                *mood ; lara tapi ikhlas dari hati*
By hook or by crook, aku masih Ayu Raudhah di mato Encik Yusri Saibani *celah mana pun gua tak tau* Muahahahahhahahaha ! Hoit Encik Boyfie, orang rindu kamu jugak! Jangan lupa 24 Feb ini ya, orang tuntunt!

. Sekian .

4 comments:

Siti Safiyyah said...

wah akak,glemer youu siap jumpe artis..arghh nak jeles boleh tak?? haha ;)


p/s: selamat menjalankan tugasan dgn baik! :D

Heidi Shafiq said...

peh.. best giler event ko ni..

fyna said...

yusri wangee tak? haha dia hensem kan! aduh! jelesnye..nk jumpa jugak

bidadarihijau said...

waaaaaaaa..dh lame tak bertegur sape!!!!rupe2nye ini keje kamu ye yana!!!!kenape dating dgn yusriku???hukhukhuk...