Saturday, January 8, 2011

. BUDAK GUMUK .

. fine! makin gumuk! .

First of all, happy weekend everyone! So have u guys plan anything? 
*ala2 nak lupakan masalah utama*

Back to main objective, cuma mahu buat pengumuman yang sangat "rare" 
*new word learned from encik classmate*
Dengan ini, aku mulakan misi "The Biggest Loser Liyanaziz"!!!

Petang tadi, jejak je kaki dalam rumah, my mum tego,
"Pipi tu makin tembam!"
And I was like, "whattttt??? Mana ada!"
Then, I stood in front of the mirror and guess what, it's totally true!!!
Huwaaaaaaaaaaaaaa!!! 
 Compared to the last time, back in few weeks before lah kan,
cheekbone masih under control tapi sekarang . . .



Ambil langkah drastik, belek pulak badan comel momel ni,
dan dan dan lagi sekali, huwaaaaaaaaaa!!!
Depan ada spare tayar, belakang ada spare tayar!
Tak sanggup mak noksss!

Makin advanced, terus buat online order untuk satu product ni. Teeheee!


CLICK

Setelah timbang berat, sama ada RxLite atau "2 Dunia",
aku decide RxLite sebab nampak lagi sedap! Yummy!

Serius, aku sangat gelabah sekarang ni, gilo!
Rasanya memang dah layak kalau nak join "The Biggest Loser Asia"
Takut wooo!!! La ni macam2 sakit so aku harus lakukan sesuatu,
lagi satu susah nak cari baju. Sangat susah!

Yana ! ! ! AJA2 Fighting!

9 comments:

edaolala said...

macam sodappp je macam milo aisssss kott !!! i pun nak cuba jugakk kalo camtu ! hahahhaha ;p cayo sayangg ! :)

HonEyBuNNy said...

yeh2....aja2 fighting..hehehe

little cart00n said...

pergi beli kasut sukan cpt..kita g gym sme2 kat puncak! cpt2 makcik! ;p

ubi said...

hehe...bersenam jer yg terbaik cik yana oii...jaga diet tu, bukan terus x makan pulak..hehe

*ubi dah tukar link blog...jgn mara..hehe

Phat Lee said...

jogging jom.

Ery Farieha said...

wohoho.
gud luck. heee


btw, yana kena tag :P
Domain + Hosting Free

bidadarihijau said...

marilah kite same2 diet!!!bh jugak makin besar dan besar~~

Sophia Rani said...

gud luck.. i pon ngah diet jugak.. huhu... berat dah naek.. :(

Sophie Al-yahya said...

macam nak cuba gak RXlite tp mahal la..isk2..x mampu kalau nak maintain minum..