Saturday, July 23, 2011

NUFFNANGERS, KORANG BOLEH LOG IN NUFFNANG TAK?


To all nuffnangers, korang ada masalah tak nak log in Nuffnang? 

KLIK bagi sesiapa yang rabun jauh dan rabun dekat

Asal ada FB Converted Events bagai ni? 
Korang jadi macam ni tak kalau nak log in? Ke aku sorang?

Cisss, tak boleh nak check simpanan tabung kahwin masa depan!
Grrrrrrrrrrrr!

UPDATE: Dah boleh log in! Yipeeee! Dengar cerita kena hack... Hmmmm

Comel je entry pendek macam ni

7 comments:

cik aiLebiu said...

sama la dik..dari td cenggitu..x berani nak letak password..curiga..kot lah tu keje hacker nk rompak duit tabung nuff ke kan..jgn bagi masuk password dlu...

Elie Lily said...

makcik! smalam elie baru je login nuff..okay lagi..tak tau pulak lepas ni..
ala..jangan risau, duit kawen tu kejap lagi bertambah la pas nuff da okay! :D

Nur Areefah said...

tulaa, nak bukak tetibe jadi macam ni.
pasrah jela kalau akaun hilang ~_~

latest entry : blogger.com mobile template

Marya Hana said...

ohh akak boleh aje.
kadang2 die akan jadi mcm tu. yana sabar je. haritu nuffnang akak pon xdapat bukak.

or ade satu solution.
yana delete semua cookies yg ade.
ade CCleaner x..?
yg tu membantu..

Marya Hana said...

ohh ce yana bace sini.

http://shakiddo.blogspot.com/2011/07/amaran-kepada-nuffnang-selepas-sebulan.html

Dea said...

dah ok dah kan..:)

Cik Aish said...

sama la..aish ingat aish je sorang prob camtu..hehe..kene hck tkpe jgn sampai duit collection nuff pun ilang. haha..merana makkkk

ehem..suka blog ni..aish nak letakdlm bloglist aish..papai!