Sunday, July 24, 2011

SI MORON: INGINKAN KEPUASAN SEX TO THE MAX ?


Entry 18SX *tak berapa extreme pun, relax² sudah...*
Erk, entry ni agak harsh, sorry! No offense! 

Nak publish ke tak, nak publish ke tak payah. Ha, sangat dalam dilema bila nak taip entry ni. Nanti orang syak aku melucah pulak kat blog ni sensorang. Heyp! I bersih hokeyhhhh! Tak main la melucah² secara terang-terangan. Opsssss! Zip mulut ketat².

Kisahnya tadi after habis event MyPhone Shorties kat UiTM Induk, dengan pahit jerih menahan rasa nak terkucil masa otw ke Puncak, so singgah sat kat Petronas Bukit Jelutong tu. So dengan sepantas kilat aku masuk toilet. Ok fine, bersih, even orang pandai tak flush after guna. Lega, dah lepaskan hajat, aku nampak satu kebodohan bila nafsu memuncak, air penuh kepala!

Ha hamekkk, nak sangat layan kan?
Sorry la, niat hati memang nak censored semua nombor tapi aku malas pulak

Aku tak habis pikio, kenapa la gersang sangat umat manusia yang pandai ni sampai sanggup menconteng kat pintu/dinding public toilet dengan offer service yang macam ni sekali? Heh cik abang/cik kak, agak² kalau dah gatalmiangtaktahangersangsangatnakbuangairyangpenuh *satu nafas je sebut ek*, puasalah, tahan nafsu tu, kalau tak tahan lagi nak memuaskan nafsu kegersangan korang tu, kahwin jela, kalau tak cukup duit, buat yang wajib je. 

Yang penting, tak payahlah sampai cemarkan harta benda awam. Ingat hape? Hak milik persendirian ke kemudahan tu semua? Ha memang, atuknenek korang punya share dengan petronas tu kan? Tak pun makapak korang owner bas Seranas ek? Tu yang selamba badak contiang sana sini! Haish, ke laut ni kang! *marah nihhh*

Aku bukan nak buka aib sesiapa bebel potpetpotpet tapi kalau nisbah si gersang² ni melebihi tahap kritikal, memang penuh la kegiatan yang tak bermoral kat Malaysia ni, kita mahu bersih tahu! Hangin betul aku! Bukan sekali dua contengan² ni aku jumpa, paling common, dalam bas. Niat hati nak bagi mesej cakap let's go cakap bertaubatlah, tapi kejap lagi ada pulak dia conteng nombor aku kat toilet, ha, tak ke naya nanti? Berduyun² pulak si gersang² sekalian bagi mesej mintak service, oh nooo! Tak sanggup mak!

Moral of the story, kalau hangpa nak contiang jugak, tulis atas kertas baru p lekat kat dinding/pintu/kerusi yang ada. Bukan untuk kepuasan nafsu berahi korang ek, tulis sekali nombor makapak korang so senang kami nak habaq kat depa anak depa dah gersang sangat nak teettttttt! Hangpa kan pandai, kalau takut nak habaq, kami boleh habaq kan. Amacam???  

Super annoying agaknya SI MORON yang contiang tu!

22 comments:

Aimi Amira said...

haha, kat dalam toilet rumah ktorang pun ada kena conteng macam ni.
tak tahu lah semester mana yang conteng.

Aida Azryn said...

gila ah.. haha. ntah hape2. -________-

Lily Suhaili said...

Serius benci gila tgk kat toilet ada macamtu.
Masa buat hajat, muka ngadap pintu.
Kat pintu ada tulisan ayat2 camtu. grrrr.

Ery Farieha said...

haishh. takot betui dgn manusia gersang camni.




psss. tenx komen entry ery, yana je la tunggu2. ekekeke

Nour Akmal said...

emmm..mcm2..kerja yg tak bermoral lngsg..

H.J said...

no laki ke no pompuan tu..haha

Al-Fikr said...

benda camnie wat cacat pemandangan jer....Ufff, Jet Lag

Aliza Zeke said...

biaselah skang katne2 tempat pun kalo dorang rase nak conteng dorang conteng jer..mengotorkan pemandangan jer..

cik nurussalwa said...

aigo, umat sekarang. pening kepala fikir.

Queen F said...

selalu je jumpa kat public toilet biasanya.. -.-' ntah hapa2.. :| bus stop pon banyak jugak biasanya.. kesian desperate gila :|

Cik Areen said...

da kalo yg yana npk tuh kt dlm toilet pompuan, mesti la pompuan yg tls. gatal bijik sgt tuh. bia la dye.

Hans said...

hahaha
toilet awam tambah2 dkt shopping complex confirm ada benda2 cam nih

enyheartsdiamond said...

ada ke org nak amek nombor tu? ei!

EG said...

Maaf. Pada aku la, aku rasa mungkin ada orang nak kenakan tuan punyer nombor.

Kalau betul la kn, kesian tuan punya nombor.

Kalau itu memang nombor tukang tulis, dia la bangang. Hahahaha.

Amy A. said...

ahaha..tp kadang2 ni kerja ex2 yang kecundang cinta..saja je dengki ke tak puas ati ke..xpasal2 ex mereka mjd mangsa..

Cik Aish said...

hehe tu la..dorang ni malu kaum btol..klu kat toilet pun ada gak..siap lukis gamba tk senonoh lg..sengal

~ NANA ~ said...

hahahaha sapa punya keje la tuh...knp yana x try call je? :P

dang intan duka said...

hahahhah
memang terbaek entry ni..
selalunya kalau pergi kat tandas awam kat mana2 pun, masih ada lagi benda mcm tu.. aih...tak tahu malu btl..
huhuhu

peace

hana sudradjat said...

contohilah ikea.hahaha

kat pintu tandas dia kan ada tepek something pasal recycle ke nature ke apa tah.my friend samapi khusyuk baca,patutlah lama keluar toilet.hahahaha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ngokkkk betei huahauhau!

TYNTHA LANA said...

yana..se lagi, benda camni, banyak kat seat2 blkg dalam bas,hahaha. Lana rasa,kat tandas PKNS pun salu ad benda alah ni,hahahha

Sophie Al-yahya said...

memang selalu jumpa orang conteng benda bodoh macam ni. tulisan dahlah buruk kan? hihi..