Friday, July 1, 2011

SAVE THE DATE


Dekat wall FB aku, hampir seribulimapuluhjuta orang update tentang perasaan excited depa lepas tengok Transformers 3: Dark of The Moon. Hampir semua status depa ada perkataan AWESOME! Huh! Awat release awai pulak? Halamak, ke laut ni kang!


Yeay! Hari Sabtu ni, dah siap save the date gitu. Alhamdulillah, rezeki orang nak belanja kan, 3D lagi, tak la kempis purse kan? Ni first time tengok 3D tau *oh so lame*! Sebelum ni tengok Shrek 4D kat USS je. Ceritanya dapat tiket free sebab FBIL nak belanja kekasih hati dia a.k.a. my sister tapi haruslah berteman sebab FBIL kat JB. 

My future brother in law *FBIL* , insyaAllah.

My FBIL kerja kat JB, makanya tak dapat teman akak tengok wayang. Since dia tak suka kalau akak merayap-rayap tanpa teman, dia offer untuk belanja aku sekali. Memang selalu kalau akak keluar, FBIL akan make sure aku ikut dan kali ni bukan aku je yang dia belanja, sekali dengan Bubui a.k.a. my Muncet, favorite movie dia tu. Sayang Abang Wan!

Opsss, korang perasan tak, akak aku panggil aku Noly? Aku balas komen FBIL bahasakan diri Sara? Kalau rajin nanti aku up entry kenapa banyak sangat nama panggilan aku ni. Padahal nama betul pendek je, nak kata SARA NOLY LIYANA jauh tersasar. Nurliyana je pun! 

Disebabkan filem ni panas dan letup² cepat je aku suruh akak book online, takut full house, gigit jarilah kan. Alhamdulillah sebab seat kitaorang J. Agak² cukup jauh tak dari screen? Tak nak tengok dekat² macam masa tengok Kungfu Panda! Serik! 

Yang bulat merah tu sangat tak best!

Ha, tapi aku dikenakan syarat oleh FBIL dan akak! Grrrrr! Syarat lain² aku tak kisah, tapi syarat nombor 1 tak boleh blah. Gelak guling² aku baca. Apa² lah, asalkan dapat tengok TF3 bersama akak dan muncet. Buat FBIL, mana aci dah tengok dulu kat JB! Double grrrr untuk FBIL! 

Entry ni sebenarnya nak dedicate kat FBIL. Dia tu rajin jugak stalk blog aku dan akak, tapi yang hampehnya, kekasih hati dia tak update langsung blog, penat je ajar sampai pagi² buta edit bagi lawa dan cantik, haremmm tak update. Oh, FBIL pun suka baca blog TELORDIBASUH. (T___T)

Dear Abang Wan, thanks a lot sebab belanja Sara & Muncet tengok Transformers 3D! Tak sabar nak bangun pagi Sabtu gerak ke JJ Bukit Raja laju²! Perghhhh! GF abang book pukul 11.30 am!!! Kalau hari biasa, Sara tengah tidur tahu! Oh, lupa, abang tak bagi kitaorang balik lambat dan merayau kan? Terima kasih sebab concern. Jangan risau, akak selamat di tangan Sara & Muncet. Tahniah, anda dah berjaya dapat full point dari FSIL yang comel lagi manis! (*_^)

Mood: Excited terlebih!

18 comments:

アヌム ちゃん said...

aaa dekat jepun cite ni kuar lambat sebulan..sob2..

mardhiah ismail (: said...

wau bestnye ! hehehehe

Liyana Aziz said...

@アヌム ちゃん
yeke?? x pela, sabar ok... eeheheheheeh... padahal yana pun x sabar ni nak tgu hari sabtu... hehehehe

Liyana Aziz said...

@mardhiah ismail (:
tula, x sabar nak tgu hari sabtu... heheheheheh

J.Syazwana said...

bestnya. kat mid valley dah fullhouse sampai hari ahad
T___T

Anonymous said...

Unknownbody;- Ha..ha..ha.. seronok sara.. ni bukan nak bodek sara utk bagi abg wan markah penuh.. tapi ikhlas.. lagi pun leh teman akak... thanks sebab jaga akak...

Anonymous said...

sgt2 terharu..your FBIL triple terharu...so bape point dia dpt?apa?full point?hehhhee...- <3 from your great,beautiful,awesome,amazing and beloved SISTER ever, one n only -

Aida Azryn said...

hamboi.. excited nampak. :P

Liyana Aziz said...

@J.Syazwana
yeke??? ti yg malas, mid sentiasa full house, so pergi yang paling dekat dengan umah senang.. heheheheheh

Liyana Aziz said...
This comment has been removed by the author.
Liyana Aziz said...

@Anonymous
abg wan! yeke ni??? hahahahhaha... eh, she's my sister of coz la kena jaga dia... don't worry too much... =)

Liyana Aziz said...

@Anonymous
mana account blog kamu??? mesti x ingat! half point dulu la... hahahahahah

Liyana Aziz said...

@Aida Azryn
sangat excited... hehehehehe...

shahjiehan said...

best nya dpt tgk transfomers...


aku x dpt tgk lagi nihhh



org blanja apatah lagi.. hehhee

Aimi Amira said...

haha, tak dapat duduk sebelah sebelah.

KatANoTA said...

wah..bestnyer dapt tgk movie ni!!!! so far skang ni saya pon tgh tggu orang nak blanje hehehe

SweetyMui2 said...

belum tengok lagi transformers..uwaaa

アヌム ちゃん said...

aa dh tengok dah semalam..donlod je la..heeee