Monday, August 29, 2011

EID MUBARAK | SALAM MERDEKA !


Salam semua.
Rasanya mesti ramai yang dah balik kampung. Entah berapa kerat je yang tinggal, sibuk BW, update raya and etc kan? Aku tengah free, aunties semua dah keluar, nak beli carpet la, bunga la, frame la, sangat malas nak ikut so duduk rumah update blog. 

Pejam celik pejam celik cepat betul masa berlalu kan? Rasanya macam baru semalam start puasa. Ngidam makan itu ini. Esok mungkin dah raya, itupun kalau anak bulan menjelma la. Oh, ramadhan hampir melabuhkan tirai. Semoga amalan kita diterima, insyaAllah.

Hampir semua blog dah up entry raya, so aku tak nak jadi orang terakhir, niat nak update malam nanti tapi ter rajin pulak nak update sekarang. Hopefully tak terlambat untuk aku ucapkan Salam Lebaran buat semua kaum muslimin dan muslimat di Malaysia dan juga luar negara.


Tak lupa buat kawan² rumah kat Puncak Perdana yang kini masing² ada kat Sabah, Pahang, Ampang *Batu Caves*, Semenyih *Beranang*, Perak dan Meru *Melaka*. Maafkan segala silap dan salah Yana sepanjang kita bersama dari sem dua sampai sem terakhir ni. Yana sayang Elie, Nad, Mai, Mia, Ekin, GG & Iznie sangat². 

The complete one!
Last birthday celebration of mine with them, might be...
Buat rakan² sekelas, budak² 9BELAS (Penulisan Artistik, Part 5), yang hampir semua ada blog, ampun dan maaf jika ada terkasar bahasa, terlanjur kata, terlebih perbuatan. Tahun ni tahun terakhir kita kan, insyaAllah. Hopefully masih ada ruang untuk kita berkumpul lagi, syawal tahun depan. Aimi, Alyssa, Arein, Abah, KC, Ammar, Ejam, AG, EZ, Paan, Iki, Shah, Diah, Manda, Aishah, Tini, Atin dan Elie! Jumpa korang lepas raya bersama presentation ok? ^^


Muka² innocent masa sem 1!
All together and yet it's going to be an end soon

By the way, di kesempatan ni, aku nak mengucapkan SALAM AIDILFITRI buat semua readers LurfyLiyana. Minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki kalau selama ni ada entry yang menyinggung perasaan korang, secara langsung atau tak.  MAAF ZAHIR & BATIN.


OH, TERLUPA!!! 


SALAM MERDEKA BUAT MALAYSIA!
Semoga terus makmur & aman sentosa...
Terima kasih prajurit & wira² tanah air!
Proud to be Malaysian


Oh, terlupa lagi!

SELAMAT HARI LAHIR, ELIE!!!
~IN ADVANCE~
Semoga panjang umur, murah rezeki,
diberkati Allah & berjaya dunia akhirat...
Sayang Elie sangat²!

Off for few days to celebrate eid mubarak

4 comments:

Elie Lily said...

sayang!!!
time kasih untuk wish yg awal bebenor ni ha! siap up gmbar besau-besau untuk elie lagi! hahha...TQ2..
pas raya elie da sibuk ngn MDS, tapi kita satu umah, sure ari2 boleh jumpa lagi..kan? :)
ni mybe last celebrate ngn dak2 umah..pasni mybe da bawak haluan masing2.. sedih..T___T

btw, selamat hari raya untuk yana n family..kem salam mereka..sayang kamu sangat2..peluk cium banyak2.. tke care dear! ;)

Lily Suhaili said...

Selamat Hari Raya Merdeka !
Hehehe,
Enjoy your eid :)

♥ Dea ♥ said...

slmt hari raya, liyana!!..:P

Sophie Al-yahya said...

selamat hari raya yana =)
thanks for fropping by and leave a lovely comment.

=) heheh.. i'm touched.. untuk request yana tu, akan di consider.sebenarnya sendiri tak berapa tahu.huhu..