Tuesday, August 16, 2011

SANGAT PERLUKAN SOKONGAN ANDA !


Holla!
Nak mintak tolong semua boleh?
First of all, tengok video kat bawah ni ek.

Lesung Batu, isn't it great title?

Dah tengok? Ke belum tengok?
Tak baik hokeyh menipu di bulan yang mulia ni,
40 saat je pun, tak lama.

Let's straight to the point.
Actually ni video Public Service Announcement (PSA) yang kawan² aku join,
Percaya atau tak, depa shoot guna iPhone 4! Hebat kan?

Credits...
to TAPAI PRODUCTION

Kenapa Tapai Production? Itu kenalah tanya depa semua kan?
Ada tujuh orang yang terlibat untuk PSA ni.
Nak kenal dengan depa boleh klik link yang aku bagi.


                                         [DIRECTOR]                                      [PRODUCER]
                                   
                           [PRODUCTION MANAGER]                  [ART DIRECTOR]                         

                                 [STORYBOARD ARTIST]                      [EDITOR]


So to those yang ada YouTube account,
or yang dah ada gmail account, 
boleh straight away like video ni kat YouTube.

Yang tak ada pulak, pandai² lah sign up ek?
^_*

Sebanyak 40% likes penyumbang kepada kemenangan.
So this is it, sangat perlukan jari korang untuk tekan button like kat YouTube.

Tak susah pun kan?
Ala, yang hakak² reramai like video tutor shawls tu semua,
boleh lah ek rajin² kan diri like PSA ni pulak.
Bukan selalu ark, sekali ni je.
Jasa anda amat dihargai 105%!

11 comments:

Akemi Siegel said...

Saya dah like :)

I.A. said...

YANA OSEM! :D

Marya Hana said...

gudluck adek2 ku... :)

akemal said...

terima kasih terima kasih. jasa mu akan dikenang. hehehe.

~ NANA ~ said...

wahhhh...kagum skejap...hehe

Sya'ari Othman said...

done ;) hehe

アヌムちゃん said...

berbakat betulll..

hana sudradjat said...

dah like! ;D

LAWAKLAH PAKAI SHADES DALAM DAPUR :P

Far8 budak baik said...

yelahhh
aku pun tension klo
terdelet..
sape suroh gatai tgn
terdelet.
hahaha

Liefde Ain said...

clearnye gambar :) done!

Liyana Aziz said...

thanks to all pengomen! heheheheh... =)