Monday, August 8, 2011

BILA BROADBAND KENA POTONG...


To: 0131234567
Daddy, broadband dah kena potong, boleh tolong bayarkan dulu tak? Nanti Ana ganti balik, tapi RM 50 jela ek... ^^

From: 0131234567
Ok, bagi nombor akaun broadband.

Fewwww! Thanks daddy, thank ayah, thanks papa, thanks walid, thanks abi, thanks abah, thanks appa, thanks a lot! ^_^

Bermesej dengan daddy bila broadband kena potong. Itulah kita sekalian, selagi kredit tak habis, broadband tak kena potong, selagi tu tak mesej parent kan? Bhahahahhaha. Aku la salah seorangnya. Cuma sekarang aku kerap call sebab tanya mereka buka apa, saja nak menjeleskan diri sendiri yang asyik beli roti john! 

Gila tak gila? So far aku suka switch panggilan buat ayah. Ayah tak banyak cakap, kadang² aku tau dia bermonolog dalam hati kalau aku panggil dia daddy, kadang² agak lucu bila ayah menyahut! Sengaja nak mengade². Itu cara aku nak dapatkan perhatian ayah. Kalau mama, aku suka panggil motherrr! Hukhukhuk.

Daddy & Motherr!
I knew that I'm the stubborn among all, 
but the truth is, I'm the comel of all!

By the way, broadband dah kena potong, la ni update through Iznie punya lappy. 4 hari di rumah Cik Yus, aku tak ada masa nak update blog, BW blog kamu semua sampai lah line kena potong. Sampaikan reading list kat google reader ada lebih kurang tiga ratus blog list yang aku tak jenguk. Tunggu yeeee!

Rindukan susana rumah,
rumah sendiri & rumah si dia!
Bhahahhaha

9 comments:

CheQ PP JoY said...

samala..fy bila poket da kering baru nk msg2 abah..kalau ikot ati nk je call2 selalu..nk borak2..tp rasa awkward plak..xtau la nape..huu

Entry Terkini: SaDiS: KaSiH SaYanG SeoRanG AbanG

e k i n said...

Untungnya ada orang tolong bayarkan dulu, tak macam kita, tak bayar2, jadilah hutang lapuk. Haih.

syufaa said...

olohh2.
sweetnye. hihi.
takpe. nnti boleh la balik.
buka ngan family.
tak jeless dah! ihihi.
roti john! lama tak mkn. :D

hana sudradjat said...

roti john setiap hari?

insyaallah hari ini ada rezeki buka puasa yg lebih baik. :D

wah!rajinnya blogwalking sampai line kena potong.HAHA :P

bidadarihijau said...

nk pnjam streamyx bh x?hahaha..eh lupe jugak nk ckp...i bukak pose kt rumah 30hari!!!..hakhakhak..keji gilee ni nk kasi jelez..:P

tia said...

haha! biase ahh tu. tia pon same. then klu buat tebiat sket mulaa la panggil mama umi lah mami lah ibu lahh. pening diaa! hahah!

Aida Azryn said...

hai daddy n mother! :P

YM said...

heee :) yeah. ada sama sikit situasi awak ngan d =)
why napa sedih ?

add yana at facebook k =)

Anif Abdullah| AA said...

wahh..nasib ade daddy..hehe