Saturday, July 24, 2010

SABTU FOR QUALITY TIME

Salam & hello all.

Weekend hari yg bahagia kan? So hari ni Yana sangat bahagia. Ops, walau dalam bahagia, masih ada duka kerana esok sudah Ahad dan bermakna Yana akan kembali ke Puncak Perdana di mana line sangat lemb...

Aktiviti hari ni sangat padat, kalau mahu baca, sila proceed, jika tidak, close tab *jangan degil, bertindak mengikut saranan* . Hari ni adalah moment kualiti bersama keluarga. Cuma berempat, lagi seorang ber'date'.

Seawal pagi Yana sudah terpacak di JPN. Yey, finally sudah siap IC baru. Selama dua minggu Yana tunggu tau, punya excited. Maklumlah, IC lama dah macam apa entah, tak boleh handle betul. Cubalah scroll bawah.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




SEBELUM

SELEPAS

Ha, banyak tak perbezaan??? Hatoiiii, sila abaikan mukaku yg sangat comel itu ye? Tengok, kad yg kuning dahulunya kini sudah bertukar. Sudah bersih kan? Weee, IC baru boleh touch2 okay, agak ketinggalan Yana di situ.

Lepas pergi JPN, tunggu my sis balik kerja, then pergi lunch terus. Lunch kat Cili Merah Seksyen 9, sedap sangat asam pedas ikan pari mereka *sila pergi cuba bagi anda yg berdekatan* . Perut sudah kenyang, time for shop2. JJ Bukit Raja sudah menunggu.

Hari ni hari Sabtu, no plastic bag! But it's okay, banyak lagi cara ye. Tak banyak yg Yana nak pau ayah, cuma satu handbag saja *yg lama sudah putus* . Anyhow, tq ayah! Banyak ooo sale, masuk sini sale, masuk sana sale, tapi Vincci memanggil.

TADAAA!

THE OTHER SIDE

Dah grab apa yg patut, balik rumah, time for rest. Agak petang sikit, keluar dengan akak, bawak baby baru dapat kaki pergi Tasik Shah Alam. Kitaorg memang suka layan budak2 ni *tak sabar nak ada anak sendiri, opsssss!*

Jom cuci mata!

BABY MUCUK! *baru dapat kaki*

DAKNI MENGGERAMKAN!

TWO TONE =p

XOXO

FINALLY, BURPPPP!

End of pictures! Even sangat penat melayan mereka, Yana tetap happy. Out of the Puncak, tak nak ingat pasal assignment, so macam ni la caranya, penuhkan hari anda dengan macam2 aktiviti. Betul kan?

Sekiannnnn!

LA WORDS : Hatoiii, sangat runsing bila fikir pasal assignment. =(

6 comments:

@ku d! sin!e said...

wah..lain nye muke dulu n skrg...
bape rggt nek gondala ke bot ke ape ntah tu name nye..
hehehe

liyana aziz said...

@@ku d! sin!e

lain ek?? macam sama je? huhuhuhu..
x yah bayar la yang, free of charge je... =)

SYAZA said...

ta tuka pon lg kad pengenalan lallallalala :P

liyana aziz said...

@SYAZA

lowh, nape x tuko lagi?? tuko la, ada touch n go... hehehhehe

Azuan said...

sronok layan budakk2 nie hihi

liyana aziz said...

@Azuan

kan?? seronok sangat.. macam x ingat dunia bila layan dpa.. huhuhu