Saturday, July 31, 2010

KEMBAR KE??

Pernah tak korang jumpa dengan kembar?? Bagaimana rasanya??? Mesti terkejutkan?? So entry kali ni Yana nak bercerita bagaimana perasaan Yana bila terserempak dengan kembar! Kembar? Apa yg kembar? Kena lah baca entry ni sampai habis.

NI KEMBAR JUGAK KAN?

Semalam Jumaat, Yana nak pergi kelas pukul 3 petang. Elok Yana turun tangga dengan Elie, Yana tergamam! Si kembar yg berada di blok depan jugak terkesima! Dia hanya tersenyum dan Yana sendiri tergelak!

SESIAPA ADA BAJU KURUNG MACAM NI,
SILA KOMEN!

Alamak! Baju kurung kitaorg sama! Ya Allah! Baju kurung masa Yana umur 15-17 tahun *masa kat Penang*! Dah lama! Tak sangka pulak boleh jumpa lagi baju kurung yg sama. What a small world kan? Si kembar dah tersenyum2, Yana dah agak blushing. =p

Apa boleh buat, si kembar terus balik ke bloknya, Yana meneruskan kaki ke kelas. Bila fikir2 balik, tak mustahil kan kita jumpa orang pakai baju yg sama dengan kita? Mesti korang pun pernah jumpa orang yg pakai baju yg sama kan? =)

So tadi bila pergi beli baju raya, Yana agak cerewet. Bila nampak baju kurung yg banyak pattern, Yana tak nak beli, sampai parent lenguh kaki ikut Yana sini sana. Last2, Yana beli satu je dulu, satu dalam sejuta ke??? Hope so....

Tips bila jumpa orang yg pakai baju sama dengan kita, just cakap cani, "Wah, baju kita sama la! Cantikkan?" Erk, okay tak?

Psssttt : Saya mahu baby kembar!

Blogger Templates
Blogger Templates

6 comments:

Siti said...

ppuan besenye xsuke pkai brg or baju yg same dgn og lain.. btol x? tp, siti suke ayat kak yana kalo jmpe org yg pakai bju sme dgn kite tu.

"Wah, baju kita sama la! Cantikkan?" haha,, i like~ ^_^

I n n z said...

haha.
dah selalu dah .

liyana aziz said...

@Siti

hahahahhaha.. kak yana malu sangat tadi tapi bila fikir2 balik, btpe nak malu, mana ada kain baju kurung sehelai2... hahahhaha...

liyana aziz said...

@I n n z

yeke innz?? selalu??? hahahhaha.. ma=esti dah immune...

SYAZA said...

tapena jumpa sama dgn org len..
baju ite mahal..ne lah org mampu beli..
tu yg tak pena sama...
(pehhhh,gila berlagakkk!!! huhu)

liyana aziz said...

@SYAZA

pergh ayat dia, nak sedap an... hahahahah...

tamau jumpa org cani!!! uwekkk.. =p