Monday, July 12, 2010

THE TRUE STORY ON 2ND WEEK

Salam semua!

Yana kembali lagi. Kali ni entry tidak bergambar. Tak kuasa mak nak upload kalau line ala2 hidup segan mati tak mau! Fuwwwwww, lama dah tak update, sebab musababnya tak payah la nak ulang, line prob la kalau duk kolej *tempat jin bertandang*

Minggu kedua kuliah? Sangat superb la! Task makin berlambak, entah bila nak start. Biasalah, last minute punya kerja kan? By the way, minggu kedua ni sangat busy, weekend yg tak cukup masa tidur, rushing sana rushing sini.

Btw, hari Ahad PAGI juga Yana telah teman Elie ke Seremban untuk melawat Noddy's mum *Elie's boyfie*, she's critical, so Yana harap semua dapat doakan kesihatan Noddy's mum okay??? Kesian tengok, sebak semua ada. *teringat kat mama, sama umur....*

Lepas ke Seremban, Yana & Elie staright away to Midvalley untuk melangsaikan task. Task yg diberi Miss Bebra. So, kami menunggu classmates dari Shah Alam. Elie sempat melentok di dalam JJ *kena diri dalam KTM dari Seremban sampai Salak Selatan*

Buddha Collapse Out of Shame. Tajuk movie malam tu. Cerita arahan seorang budak berusia 19 tahun dari Afghanistan. Best untuk buat task tapi kalau saja2 mungkin kata boring. Cerita yg sangat unik, seperti dokumentari. *task kena submit by Friday*

Well, WC have come to an end. Spain! Yahoo! Sangat suka David Villa! *although dia agak pendek* Yana overnight! My very first overnight! Dari movie ke WC, Yana sangat penat dan letih tapi nak jugak rasa suasana WC final di luar. From Bangsar straight to TTDI. *niat hati nak ke I-City tapi takut tak dapat masuk*

It's fun but a little bit sleepy. So, hari ni sehari suntuk, lepas kelas, Yana tidur tak ingat dunia. Ingat malas nak update blog tapi kesian kat blog ni, mesti rindu kat Yana. Kawan2 semua rindukan? *agak mengade2 di situ*

Oh, PTPTN dah masuk! Jom meronggeng??? Opsss, Yana kena saving for future. Cuma nak beli benda2 penting je this Friday bersama Elie. Kena beli file, beli dua buah journal dan satu selipar! Penat la nak pergi kelas pakai wedges, asyik terpelecok je hari ni.

Sekian! Selamat Malam

Blogger Templates
Blogger Templates

6 comments:

Parkcheek Chun Li said...

blaja rajin2

diah said...

keke~ besh tgk bola. walaupun kaki yana asyik terkepak besa je. eh, sory2. ;) tp besh kan kua 1 kelas??
ouhh tadi yana terpeleot kat wakaf XD

syuQ said...

yanaaaa...mish yuuu..haha

aip..jgn enjoi perabih wet pt tu..
da abes kaluuu..gget jari kot ;P

liyana aziz said...

@Parkcheek Chun Li

okay, i will... jangan risau okay??? =)

liyana aziz said...

@diah

ha'ah, best kan keluar satu kelas, jarang sangat have fun macam ni..

ye ye, saya terpelecok dekat wakaf... clap clap clkap.. wakakakkakaka

liyana aziz said...

@syuQ

miss you moreeee....

don't worry, x perabih pt pun, guna ala kadar je.. heheheheh