Friday, July 2, 2010

SETINGGI PUNCAK

Salam semua.

Let start new day with great smile, forget all those things behind. Hari ni Yana tak nak cerita apa2 yg dah lepas, let bygone be bygone. Instead of it, dah Julai, so let's move on everybody, time to wake up!

Tinggal esok then lusa, kehidupan Yana akan kembali normal, sebagai pelajar yg punya banyak komitmen. Wah, komitmen la sangat. It's going to be a tough semester. Fyi, Yana dapat rumah tingkat 4, much better compared to the previous semester, tingkat 5!


Alhamdulillah, at least turun satu tingkat. Bulan puasa? Tak penat? Dah biasa. Nak tau kenapa? Masa first semester, Yana dapat tingkat 4 jugak, so dah biasa. Cakap pasal bulan puasa, Yana tak sabar rasanya, nak buka dengan kawan2. Nak pergi terawih dengan Lil Magnet! =)

Pasal nak balik kolej ni actually hati Yana 50/50. Macam malas ada, excited pun ada, tapi by hook or by crook, I have too. Packing? Yana dah start packing hari Rabu lagi, barang2 dah beli jugak cuma yg tak siap lagi, nak print segala macam dokumen jugak gambar passport!

SEBELUM

SELEPAS

Pink memonopoli? *rujuk dalam baldi* Ho yes! Dahulu kala Yana seorang penggemar warna yg ala2 girlish gitu, sekarang masih lagi cuma dah tak seperti dulu, sekarang dah mix & match. Kalau first sem dulu Yana nak semua pink. Comel tau warna pink ni, setuju?

Tak banyak pun kan beg baju Yana? Dua je yg Yana bawak, ambil iktibar last semester. Tak guna bawak banyak2, bukan semua Yana pakai, lgpun tiap2 minggu Yana balik rumah. Al maklumlah, jarak sekangkang kera.

Lepas balik kolej, mesti Yana rindu nak berblogging. Bukan tak boleh cuma macam semester lepas, tenet macam siput, tak boleh handle betul! Hopefully line tenet kali ni memuaskan hati Yana. =p

Sekian dulu.

Blogger Templates
Blogger Templates

12 comments:

Parkcheek Chun Li said...

teringin nk blajar semula

syuQ said...

yay! yana pon dah abes cuti..
baru la adil mcm ni..ekeke
kejam an??! (^^,)

Aimi said...

pink !!

liyana aziz said...

@Parkcheek Chun Li, dah habis ek pakcik?? sambung jela lagi.. =)

liyana aziz said...

@syuQ, uish!! jeles rupanya yana baru nak naik.. wakakakakakakakak... yana dah nak balik kolej, babye syuq.. =)

liyana aziz said...

@Aimi,yes, pink babeh! =)

heart~ said...

nana pon da nk stat sem...

lusa balik uniten...

arghhh malasnye!!!

liyana aziz said...

@heart~

tu la, malas kan? yana pun sama, balik hari ahad ni.. huwaaa.. hopefully dapat tgk WC sampai habis.. =)

senorita_alynne said...

Salam
Waah Dik Yana Nak Blk Campus Dah!
Wish U Flying Colors Keh
Blaja Rajin2 Jgn Usha Bdk Kuliah..Hee~

My Latest Entry
OH LA LA IM BACK TO BLOGGING

fara said...

belajar rajin-rajin kak ,:)

liyana aziz said...

@senorita_alynne

dah nak balik kolej dah kak... u take care okay, jge baby elok2, dah deliver upload gambar baby banyak2 okay?? =)

oryteee, akan ingat nasihat akak..

liyana aziz said...

@fara

hoho.. i will dear... wish me all the best ek??? =)