Tuesday, July 6, 2010

SIPUT + KURA2 = LEMBAB

Salam semua.

Akhirnya! Dapat luangkan masa update blog. Ops, entry kali ni pendek saja ye? Bukan sengaja Yana update pendek2, tapi bersebab! Dan penyebabnya membuatkan Yana sangat sakit hati!

Yana terpaksa online di balkoni apartment! Kalau online dalam bilik, maknanya macam orang tunggu buah yg tak gugur la jawabnya. Susah nak blogwalking, susah nak update, susah nak komen, susah nak tinggal jejak kat shoutmix/cbox!

Semua serba tak kena okay??? Bukan sengaja tapi line broadband ni hanya boleh tahan laju kat balkoni so harapan nak online sampai lebam! Line lembab mengalahkan kelajuan siput juga kura2, at least mereka bergerak! *sedang membara*


SIPUT + KURA = LEMBAB ;
BROADBAND + SIRA = SANGAT LEMBAB!
*kredit buat cik google unttuk gambar hiasan*

Since dah balik kolej ni, Yana okay2 je, cuma nak basuh baju tu yg lemah sikit, tak kena panas la balkoni dapur, tak macam sem lepas. Hantar dobi la jawabnya. Sanggup bayar RM 3 4 dari baju berbau!

Oryte, done! Tunggu Yana update panjang berjela sampai anda korang semua nak termuntah bila baca, update kat rumah la, kat kolej??? Harapan tinggal impian la *erk, betul ke ayat ni?*

Daaaaaaaaaaa.... Jangan lupa tunggu next entry ek??? Stay with me ya??

Lots of love, Yana~~

Blogger Templates
Blogger Templates

15 comments:

hudhud said...

hehe beli broadband lain la :)

syuQ said...

;P syuq kalo xde mesin basuh xleh idup hehe
tp kalo terdesak sgt...cukup la takat ade mesin utk spin.. ngee~

liyana aziz said...

@hudhud

masuk ni dah dua kali yana tuko.. maxis penah, skang celcom.. tapi hampa je semua... dengan caj yg biol...
sebelum submit cakap lain time nak bayar pulak jadi lain...

hangin betul!!!!!!!!!!!

=)

liyana aziz said...

@syuQ

sekang baru yana rasa nikmaynta ada mesin basuh.. hahahahah..

nak spin yana guna tangan je, sampai berpusing2 tangan.. =)

Mohd Fadil said...

broadband ni memang problem pun...g la online kat kedai mamak...

S.I.T.I said...

um..siti pon pakai celcom broadband jugak..
kdg2 laju jer..kdg2 lembap gle2..
haha..sabo jerla..

Parkcheek Chun Li said...

xpe2...sbr oke...kasi gegar puncak perdana...

hamzah said...

nice blog weh

ubi said...

hohoho..samelah ngn mr ubi..
hehe..
tpaksa berebut dgn student lain sebb ramai sgt guna broadband..

liyana aziz said...

@Mohd Fadil

tau x pe.. lembab yg amat! hangin je ni.. mamak x dela, ade kandang je.. huhuhu

liyana aziz said...

@S.I.T.I

kan2x??? tapi yana memanjang lembab! harap bayar je mahal...

liyana aziz said...

@Parkcheek Chun Li

tengah bersabo la ni.. hahahahah... memang, rasa nak gegarkan puncak perdana ni kasi up sikit bab2 line ni!

liyana aziz said...

@hamzah

nice ek??? tq brooo

liyana aziz said...

@ubi

tula pasal.. yana pun geram je ni.. tapi bila kat beranda okay lak lajunya... huhu

senorita_alynne said...

liyana
nak tanye mcm ne liyana buat comment box mcm ni. katne nk dpt tutorial ni yerk?