Saturday, October 9, 2010

HABIS MANIS SEPAH DIBUANG

Weeewiiitttt!

Memang, habis madu sepah dibuang, buat apa nak disimpan??! Setelah lama berkhidmat, haruslah dibuang, tiba masa berubah! Dan masalahnya aku cepat boring, so aku decide nak cari yang baru. Hoit, bukan nak cari chenta hati baru tapi... 

Opsss, entry kali ni kejap je, janji tak lama. So baca sampai habis! Wajib!

Tengok templates baru!! Kali ni warna pink hitam. Kegilaan terhadap pink sudah mari. Penat jugak hari ni, baru je rumah, terus ngadap lappy menggodek apa yang patut kan. Cari templates je dah berapa jam. =p

Dan hasilnya sangat memberangsangkan! Yehuuuuuu! Mari usha blog hamba!


Seee, sweet kan gabungan hitam dan pink?? Bagaimana dengan header baru? Ok?? KO?


Ini juga sudah bertukar warna daaa, sebelum ni hijau dan sekarang pink!


Dan ini juga!!! Pink dan pink lagi! Ada bantahan?


Kasi bukak itu mata luas2, nampak arrow pink itu?? Nampak tak?? 
Kalau mahu reply to comment, klik di situ ye??


Paling suka yang ni, tengok, betapa sayangnya org dengan kawan, siap greet lagi kan??
=p

Okay, kan dah cakap, tak lama pun entry ni, kejap je kan?? Sudah! Mahu bergayut!

LA: Signature pun baru daaaa~~~


6 comments:

senorita_alynne said...

phewiit!
jeles r dgn template baru die!
pINKy i LOIke!
sis pon dh start terjebak dgn warna2 pink nih

liyana aziz said...

@senorita_alynne

hahahah.. ntah2 baby dalam pewot tu baby girl, thats y suka pink.. heeee...

Makbed said...

sangat gojess!!!!!

liyana aziz said...

@Makbed

tq.. jemput dtg selalu okay?? =)

Siti said...

cantik! i like it. =)

liyana aziz said...

@Siti
cantik kan?? akak pun suka.. muahahahaha