Saturday, October 23, 2010

REDWARRIORS BURU KENARI


Heyp! Heart attack sudah mari!

Tipu, previous entry bukan yang last! La ni depan tv, tengok bola bersama famili.
Kena heart attack la tengok redwarriors serang kenari! *agak bagus permainan mereka*

Aku tak sokong antara 2, cuma aku nak pengadil tolonglah adil, jangan sebab tengok baju merah penuh stadium, kecut perut. Sila adil match dengan sebaiknya.

Tengok banner atas, Hentikan Keganasan Bola Sepak. Semoga match malam ni tak ada yang injured, baik players atau audience. 

Johor FC dengan N9??? Arghhh, aku berdiri atas pagar.

Sekian, Piala Malaysia 2010.

p/s : Banner dari sini, banyak info bola.


6 comments:

bidadarihijau said...

xde tv mau tgk kt sini..
btw penang n perak BH sokong lebih sikit..ahahhah

liyana aziz said...

@bidadarihijau
mana hilang tv?? penang dgn perak?? penang not bad la.. =)

syuQ said...

yana minat bola ek..syuq mmg jahil pasal bola huhu

liyana aziz said...

@syuQ
boleh la.. hahahha.. layan gak sebab famili pun join sekaki.. =)

kela0t said...

aku xnk dua2..aku nak johor..aku nk jugak..x kire..nk jugak..wawawawa..knape kau klah johor..://

liyana aziz said...

@kela0t
aku pun johor, sah2 la sebab aku org johor.. muahahahahah.. tapi final ni, aku sokong n9. ulangi kejayaan dulu.. =p