Wednesday, October 13, 2010

SIMPATI SI TUA INI

Assalamualaikum

Jam menunjukkan jam 2.26 *masa menulis*. Mata ni tak nak lelap, esok kelas 8.30 pagi! Mungkin kerana sangat excited, terlepas beberapa beban! Semalam *11 Oct*! Final presentation untuk Genre Studies. Alhamdulillah, siap ada vibrator okay?

Yang 11 Oct dah dan baru berlalu *12 Oct* ialah final presenation CTU. Hatoiii, aku berlakon tu, berlakon jadi mak yang tua lagi. Aku dah dapat figure out macam mana muka aku masa tua! Walaupun tua, aku tetap meletup tau!

Ibu yang kematian anak sebelum tiba waktunya. =(

Magnet!

Sekian dahulu buat malam ni. Tunggu update dari Magnet aku okay? Dia seorang blogger yang tegar. Dia kan update lebih details. =)

Tidur dulu... Salam

2 comments:

ubi said...

lah..egtkan makcik mana tadi..huk3

liyana aziz said...

@ubi

hahahahah.. makcik cantikkan walau dah tua?? =p