Friday, October 22, 2010

STUDY WEEK & CONTEST

~Study Week! Wake up, please?~

Well, it's study week every tapi kan aku sibuk mengahadap lappy 24/7! Tidur ke 4 5 pagi, bangun pukul 12.30! Halamak, sah2 reject kalau bakal mak mentua tau kan? Btw, exam start 27/10 tapi disebabkan ada paper kecil-kecilan, 25 & 26 dah start. 

Baguskan??? Two in One

Serius, langsung aku tak belajar! Macam mana ni? Sendiri tanggung lah kan nanti. So mungkin ini entry terakhir sebelum exam. InsyaAllah, bila lepas CTU282 paper, aku akan update ye? Update dengan entry yang gempak. Gempak apa? NUFFNANGERS, jom serbu contest


Aiyak, cheese meh?? Yummy!
Ha, ni baru lah biggest temptation ark??

6 comments:

4umyfans said...

yana, contest apa ek?
nak join boleh...?

liyana aziz said...

@4umyfans
tekan la perkataan contest tu, dah ada link straight ke contest.. =)

Un Phat Lee said...

rase lapar pulak.grr..

liyana aziz said...

@Un Phat Lee
kan? jom pegi makan pizza hut sekarang! =)

cik shabah said...

haha!sah2 la tangan tu ke lappy aje...buku tolak tepi..teringat masa2 dulu..huhu =P

liyana aziz said...

@cik shabah
wakakkak.. buku letak tepi je, x sentuh pun.. muahahahhaha