Sunday, October 24, 2010

TUESDAY, JUNE 23, 2009

ni 1st tym aye aktif as blogger..thx to my beloved friend fatin atiqah..actly tgh tgu dpt laptop bwu igt nk bwat tp dya dh push.ok larh an..aye akn further study kt uitm puncak perdana sabtu neyh tapi teramat larh mls nk pack brg..yela sbb pk umah aku dkt je ngan kampus so mcm x de pape jdi ar..x kesah langsung..even skang bwu abes check borang sume..hope mse daftar nnt x dela yg complicated sgt o missing sumtin kn..aye x taw cane nk ckp tapi kalo de kekurangan dlm blog aye ni,sila la komen jgn segan2 ok..smpi jpe agy di laen post..salam
Ha, di atas ni adalah first entry aku. Singkat dan padat. 
Paling tak boleh blah, ejaan ayat sungguh la remaja kan. 

Time - tyme, Baru - bwu, 
Buat - bwat, Dia - dya, 
Lah - larh, Ni - neyh,
Dengan - ngan, Kisah - kesah, 
Baru - bwu, Tau - taw,
Lagi - agy, Lain - laen.

Banyakkan??? Dulu zaman muda, sekarang meningkat usia, sudah sedar! Muahahahahah. Eleh, korang pun mesti ada experience taip mesej macam tu dulu kan?? Kan?? =p

Tak sedar, pantas betul masa berlari kan? Umur LurfyLiyana pun dah meningkat.
Lurfy menggambarkan Love, Liyana pulak nama aku sendiri. 
Maksudnya di sini, aku seorang yang penuh dengan rasa cinta dan cinta itu sangat universal.
*sweet kan??? =p *
Begitu hidup aku, diri aku, sangat universal & subjektif .

Daisypath Anniversary tickers

Di blog ini jugak, macam2 yang aku ceritakan, dari personal sehingga umum.
Aku tak tau sampai bila semua ni akan bertahan tapi insyaAllah,
aku nak simpan blog ni sampai bila2,
supaya generasi aku dapat baca dan berbangga.
=)

Sekian, dulu kini dan selamanya.

11 comments:

little cart00n said...

makcik!
keep it up ngn LURFYLIYANA ya!
;p

liyana aziz said...

@little cart00n
tq makcik! insyaAllah!=)

liyana aziz said...

@little cart00n
tq makcik! insyaAllah!=)

bidadarihijau said...

dAh lAme eh aDE bLOg....gOod GOod...*ha dulu suke taip kejap kecik kejap besor..rase macam kreatif abes..ahahhahaah*

Siti said...

kak yanaa.. lame gila tak lepak sini. huhu. nice blog! sukee! :D siti doakan semoge blog ni terus bertahan k? ehee,, teringat kat entri mase mule2 ade blog dulu. bahase semua lintang pukang. haha!

tia said...

tia pon tak tau smpai ble tia akan berblogging,
papepon, teruskan usaha anda!
huhuu~ :)

liyana aziz said...

@bidadarihijau
wah!! sanggup tkar2..sekarang dah lain kan?? zaman berubah.. =)

liyana aziz said...

@Siti
lama jugak x nampak siti.. heheheheh.. tu la kan, bajet macam comel je eja lintang pukang.. muahahhaah

liyana aziz said...

@tia
tula kan.. ntah bila la.. sebab benda macam season.. hope akan kekal.. =)
tq tia

Princessa FatinDanea Alvarosa said...

keep it up.

liyana aziz said...

@Princessa FatinDanea Alvarosa
tq friend.. =)