Wednesday, May 4, 2011

BAJET NAK TEST MARKET


# Aku busy, ada sesiapa kisah?

Ok fine, "aku" pulak sekarang *walau kawan² terdekat tak suka bila aku bahasakan diri "aku"* .

Ada sesiapa rindu tak? 
*bajet blogger famous, bluweksss!*

Ok tak ada! 

Sekarang busy dengan Finishing School Program, 
jadi assistant secretary walau x berapa nak assist sangat. 
Dah lambat, kena turun sekarang.

Banyak benda nak cerita, weekend ni kita sambung gossip hokeyh. Tata!

25 comments:

AiDa AzRyN said...

tc ya! ^.^

sarah mohamad said...

ada la yg rindu tuu. hiks

Aimi Amira said...

oh patutlah macam tak online (:

muhamad ezham said...

patutlah macam pemes

Emilia Emira said...

sound bz...;) haha tc ^^,

ubi said...

lama x melawat cik liyana...woot woot...
layout baru pulak..ishh..
ajarkann..huhu

theHijabis said...

Hi! Satin shawl ups for grab! Visit www.theHijabis.blogspot.com

sherah said...

weh rindu!!hehe i busy kot keje menyampah aaaa tak sempat mane nk blogwaklk bace korang update.mlm penat nk stdy lagi.aih :( nak keje dgn nuffnang la gini

Amoi said...

tak rindu kat orangnya

tapi rindu kat blog ini

boleh tak cenggitu?

Liyana Aziz said...

@AiDa AzRyN
thanks! =)

Liyana Aziz said...

@sarah mohamad
opssss! hehehehehehe

Liyana Aziz said...

@Aimi Amira
dah dekat seminggu gak la... heheheheheh

Liyana Aziz said...

@muhamad ezham
macam je, x femes pun macam prince katak, dapat offer berlakon.. heeeeeee

Liyana Aziz said...

@Emilia Emira
dah berlalu minggu yang hectic! hehehehehhe
thanks

Liyana Aziz said...

@ubi
lama kan?? heeeeeee...
latest punya layout, edit sendiri... agagaggaga... insyaAllah

Liyana Aziz said...

@sherah
haahahahah... kesian gila.. sounds macam busy gak kan???

Liyana Aziz said...

@Amoi
huh! sampai hati you... =)

alia zarfullah said...

Ooh ! Miss you.

senorita_alynne said...

miss u sis yana yg comel!!!!

muhamad ezham said...

cis

Liyana Aziz said...

@alia zarfullah
ooo, blushing! heeeeeee... =)

Liyana Aziz said...

@senorita_alynne
yeah, miss you more akak! dan juga baby.. heeeeee

Liyana Aziz said...

@muhamad ezham
ceittt!

little cart00n said...

i mis u more!!hehe

Liyana Aziz said...

@little cart00n
rindu yang teramat... =(