Saturday, May 28, 2011

MALAM TERAKHIR AKU & LEPAS NI . . .


# Quick Update

Betul, malam ni malam terakhir aku. 
Malam terakhir aku ditemani tilam empuk. 
*Bantal busuk, bantal wangi semua berangkut esok*

Baju tak packing lagi, sarung bantal busuk tak basuh lagi.
Tapi toiletries & makanan yang dah siap sedia dalam bonet kereta, 
tak bawak keluar pun after shopping, MALAS!

Lepas ni dah tak ada MasterChef Australia, lepas ni dah tak ada DC Cupcakes.
Lepas ni dah tak ada Cinta Melody, lepas ni dah tak ada Marimar.
Lepas ni dah tak ada makanan yang sedap².
Lepas ni tak ada masakan mama yang menggemokkan aku.

Lepas ni dah tak ada line yang laju.
Lepas ni dah kurang blogging, lepas ni dah kurang reblogging.
Lepas ni dah jarang update, lepas ni dah jarang BW.

Grrrrrrrr!

Flying kiss untuk korang, rindu aku banyak² ok!

Hey, Puncak Perdana! Esok, aku datang!

After all, it's my final year! InsyaAllah. Pray for me hokeyh.


# Tiap² minggu aku mesti balik rumah, apa ada hal.
*mintak² tak ada meeting Sabtu & Ahad!*

18 comments:

Marya Hana . said...

ya allah, hampir terlupa korang nak masok dah an.. haha akak yg cuti 4 bulan.. (merana)

gudluck le tanpa dak degree kat sana haha.

Emilia Emira said...

yana daa final year daa ke? ermm jeles nye

wahida idris said...

gud luck for the becoming semester!

saya cuti 4 bulan.

jeles tak?

HIHI

Aida Azryn said...

Gudluck untuk final year! ^^

アヌム ちゃん said...

selamat kembali ke kuliah :) rajin2 stadi ye..gudlak untuk final year ni~~

Amoi said...

selamat buka sem!

nana iliyanah said...

good luck on your final sem yana =)

~ NANA ~ said...

stdy elok2 tau yana!!! :)

Scya Lollita said...

alalala . all the best ye ^_^

Liyana Aziz said...

@Marya Hana .
hahahah... thanks kak

Liyana Aziz said...

@Emilia Emira
yup2, yana dah final year.. heheheheh

Liyana Aziz said...

@wahida idris
haruslah jeles! 4 bulan kot.. hahahhaha

thanks!! =)

Liyana Aziz said...

@Aida Azryn
thanks! =)

Liyana Aziz said...

@アヌム ちゃん
oryteee! terima kasih kak... =)

Liyana Aziz said...

@Amoi
thanks! =)

Liyana Aziz said...

@nana iliyanah
terima kasih!!! hekhekhek

Liyana Aziz said...

@~ NANA ~
baikkk! =)

Liyana Aziz said...

@Scya Lollita
mucas gracias.. =)