Thursday, May 12, 2011

BUAT SEORANG "ADAM"


# Buat kamu

Ice Liebe Dich dan Je t'aime adalah dua perkataan yang selalu orang ucapkan pada kamu kan? Kamu tau, hanya kamu! Tak pernah orang ucap pada orang lain benda yang sama. Walau dolu² orang nakal, bajet² comel berskandal sana sini, tapi bangga tak kamu at the end of the day, orang end up dengan kamu?

5 tahun, kamu selalu ulang, bukan sekejap. Yes, strongly agreed, macam² dah jadi pada kita daripada umur kamu 15 tahun sampai sekarang dah 20 tahun, percaya tak? Almost 100% kamu kenal tentang orang dan hampir setiap perkara tentang kamu orang dah nak sampai level expert.

8hb Mei, hanya lepas 3 tahun kenal baru orang dapat jumpa kamu dan celebrate birthday dengan kamu kan. First year jumpa dan buat pertama kali celebrate, hanya perfume ADIDAS yang tak seberapa, tahun kedua wallet yang orang beli masa ada sale, kalau tak orang tak mampu, orang belajar lagi kan. Masuk tahun ketiga, orang dah tak tau nak beli apa buat kamu. Aiyak, baru tahun ketiga! Macam mana kalau 10 20 tahun akan datang? Tak apa, orang bagi kamu kasih sayang jela ok?

To my beloved, in case you read this post, I wanted you to know that I want to be the first person to wish you happy birthday sharp on 12 am, I want to be beside you every time you blow the candles on your birthday and I wanted to be on your wish list. Not only for this year, but in the years after.

Since tak ada apa² yang orang nak bagi kamu buat birthday yang ke-20 tahun *kamu sudah semakin dewasa, please get serious sayang*, orang buat sijil ni sendiri, walau nampak macam budak kecik punya art work, hope kamu happy bila orang siap print nanti.


Comel kan??? Idok le bagi sijil ni semata, cuba klik sijil.

Yusri Saibani, Happy Belated Birthday.
May Allah bless you, in this harsh world and hereafter.
Be a good son and be a good brother as well.
Not to forget, please be a good Adam for me.

25 comments:

vanillachip said...

wwaahhhhhh...sweet nye......

emieysandra said...

owh..sweetnyer kamoo..siap ade sijil ag

wahida idris said...

sweetnyeeeee. heee

Elie Lily said...

comel la sijil tu makcik!
ehhehe

Aimi Amira said...

wah, macam mana magik klik gambar sijil keluar gambar lain.

happy birhtday yusry (:

.izzati liyana. said...

happy belated birthday jugak buat orang tu. smoge happy selalu kamu berdua. :)

Scya Lollita said...

aloloww , kite ade jugakk .
kite ade incek katak kembung :DD

Marya Hana . said...

amboi siap ade sijil taw.. haha..

moge bahgie.. :')

me | is | aku said...

tomey tomeyy

Liyana Aziz said...

@emieysandra
itu je yg termampu buat masa sekarang... hukhukhukhuk

Liyana Aziz said...

@vanillachip
hekhekhekhek...

Liyana Aziz said...

@wahida idris
thanks! =)

Liyana Aziz said...

@Aimi Amira
guna link saje... =)

nanti kita btau yusri... huhuhuhuhuhu

Liyana Aziz said...

@Elie Lily
buat sendiri je cik... senang.. duit non adooo

Liyana Aziz said...

@Marya Hana .
haruslah, sijil iktiraf sendirian berhad... hahahahaha

thanks kak yaya

Liyana Aziz said...

@Scya Lollita
incik katak kembung??? sweet! kta encik kupu-kupu... hehehehehehe

Liyana Aziz said...

@.izzati liyana.
hukhuhukhuk.. t kita sampaikan ok...
thanks... =)

Liyana Aziz said...

@me | is | aku
siapa??? kita ke??? huhuhhuhuhuhu

Emilia Emira said...

haha nape kisah kite cam same jea..since 15 till 20..;) haha kamoo sweet jg!!!

Amoi said...

selamat hari jadi kepada boyfriend kamu

:)

Amanda said...

Wahhhhh!

senorita_alynne said...

sweet je!

Liyana Aziz said...

@Amoi
thanks! akan disampaikan dalam kadar segera... kikikikiki

Liyana Aziz said...

@Amanda
wahhhhhh balik! =)

Liyana Aziz said...

@senorita_alynne
thanks! miss you kak allyne