Thursday, May 26, 2011

GIVEAWAY BELOG NEMOMIMOSH


# Giveaway

Huish, sudah lama tak join Giveaway.
Kali ni di tag oleh akak cantik, Akak Leb², thanks ek.

Nak hadiah best² tak? 
Cepat klik banner kat atas ni

Aida Azryn

Okeyh gadis², kita tag awak² untuk join sekaki.

Hadiah sangat best sebab boleh pilih sendiri,
tapi kena cepat ek, sebab 31 Mei last!
Ada syarat, klik banner kat atas.

(^_*)

12 comments:

J.Syazwana said...

hadiah boleh pilih sendiri?
menarik hehehe

Aida Azryn said...

wah! menarik. thx tag! NI YG SEMANGAT NAK JOIN NI. ;D

cik Nemo said...

TQ sebab join!

Apepon good luck tau! :)

Liyana Aziz said...

@J.Syazwana
yup2.. boleh bt pilihan, pilih hadiah apa yang kita nak, dari 1 sampai berapa entah.. =)

Liyana Aziz said...

@Aida Azryn
ur welcome.. =)

Liyana Aziz said...

@cik Nemo
ur welcome..

thanks! =)

Rtp Farra Arisha said...

menarik tertarikk. rasa nak joinn je! :))

Fika Rozaidi said...

cantik banner dia. good luck to u too! :)

Amoi said...

Good Luck

Liyana Aziz said...

@Rtp Farra Arisha
jom la join.. cepat tau, before deadline.. =)

Liyana Aziz said...

@Fika Rozaidi
kan?? hehehhehe... thanks! =)

Liyana Aziz said...

@Amoi
thanks! =)