Wednesday, December 8, 2010

AKU KENA BUAT PILIHAN ...

Hmmmmm...

Sekarang aku buntu, sangat2 buntu. 
Aku terpaksa buat pilihan.
Aku paling tak suka kalau kena buat pilihan.

Surat Tawaran jadi PM.

Best kan??? Bukan selalu dapat peluang baik punya, tapi masalahnya aku ada komitmen lain. Actually family besar aku dah book untuk homestay kat Melaka Xmas ni. Memang tak la kan??? Kursus 16 - 23 Dec tapi nanti lepas tu freshie dah masuk. Aduhhhhh!

Tapi kan tapi kan tapi kan,,, aku dapat rumah tingkat 3 next sem!!! Yipeeeeeeeeeeee! Sekian lama menanti, dari tingkat 4 ke tingkat 5, dari tingkat 5 ke tingkat 4 balik dan sekarang!!! Hohohohoholiksssss!!!!!

Suka suka suka!!!

Kalau korang jadi aku, korang pilih mana??? 
PMDS atau Homestay bersama keluarga???

11 comments:

AiDa AzRyN said...

homestay bersama keluarga.. ;D

Lelaki Ini said...

homestay brsama keluarga..
pmds next sem boleh lagieyh!

little cart00n said...

pk betul2 makcik! :)

I.A. said...

kehkeh.
4C10 tu bilik aku last sem. XD

Sha Shakina said...

i choose homestay bersama keluarga :)

Frodo Baggins said...

hati kuat nak mana satu?

Pencacai Alim said...

bestpe.. :)

4umyfans said...

better kamu rehat...
tapi kalau nak rasai pengalaman menjadi mahasiswa,
kamu boleh cuba untuk jadi PM tu...

SITI SAFIYYAH said...

siti pun sokong komen 4umyfans tu..bukan senang nak dapat pengalaman jadi PM tu tau..tapi bukan senang jugak nak jalankan tugas sebagai PM tu.. :)

Hellioz said...

pilih mane yg best

pms best ke?
lulz~

hamzah ian said...

bersama keluarga.. keh keh keh