Tuesday, December 7, 2010

PLEASE, HISAP DARAH AKU SEKARANG !!!

Aku boring, sumpah, ada korang kesah???
LOL ~ BiOL

Tadi kan... Tadi kan... Tadi kan...

Aku tak ada keje, jadi aku tengok movie. Vukan Bukan kat gsc/tgv/mbo tapi dekat Starmovies. Cerita Twillight yaw!!! Gilo! Dah banyak kali tengok tapi asal kali ni aku rasa aku jatuh cinta??? Bukan dengan Robert Pattinson tapi dengan Edward Cullen.

Asal aura cerita Twillight ni macam lambat sangat sampai kat aku??? Berjanggut dah Twillight ni masuk panggung, siap dah sambung sequel bagai. Aku tengok New Moon macam tak tengok, tak concentrate. Eclipse??? Hampeh! Tak penah tengok. Breaking Dawn??? Masih menunggu.

Gilo geli masa ni!!! 
Perhatian, ni Robert Pattinson.

I cuma jatuh cinta dengan Edward Cullen ye anak2, sila take note.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Erkkk, you ~~~~ 
mata you menusuk kalbu I tau!

This is it. Scene dia main baseball!
Macam first crush pulak aku rasa.

Serius, masa scene baseball ni aku start perasan yang aku macam suka Edward Cullen. Plus music background lagu Muse - Supermassive Black Hole. Macam tetiba hidup pulak cerita ni.

Psstttttt, ada sesiapa nak bawak aku pergi tengok Narnia??? 
Narnia 3D!

6 comments:

fyna said...

i suke twilight tp i xminat sape pon dlm cite ni..hehe tp cite dia best! bella lawa

sha said...

twillight yang baru tu....tengok separuh ja kat cinema...sebab mak mertua dah sampai depan rumah baru call...so keluar panggung cam tu ja..tak tau kesudahan cerita pun

azeezah said...

yana... edward cullen milikku dr awal lg :P

little cart00n said...

makcik tau tak..robert pattison aka edward cullen tu tak suka mandi tau..heroin twilght pun kata, kalau dorg kena hug or kissing, mmg tahan jelah bau-bauan kat badan si vampire ni..heee

tia said...

hahaha!
tia pon prefer edward cullen dr pattinson. cam hampeh je!
taaaaaaaapi!
jacob lagi ensem maaa! ;)

intanurulfateha said...

ade kwn sis ckp, narnia x best
ntah la.. lame x tgk muvee
huaaa