Saturday, December 11, 2010

CURRENTLY @ JB

Hola!!! Assalamualaikum wbt.
Currently updating the blog from JB. Hoyehhhh!!! 

Rasa macam a long journey from Shah Alam padahal bukan jauh sangat. Dalam bas ada seorang Indian aunty belakang seat aku, bercakap tak berhenti2 dengan seorang lelaki yang duduk sebelah dia, minta tolong dial la, apa la. Tension!

Aku tak perasan pun macam mana rupa macik tu sekali bila berhenti kat Machap, rupanya dia buta. Ya Allah, berdosanya aku. Aku bukan sengaja nak marah tapi tak tau rupanya dia tak nampak. That's why dia mintak tolong lelaki sebelah dia. Moral value is, jangan main hentam keromo je nak meroyan tak tentu fasal!

By the way, most precious part when Amir met our grandparent, it's first time met.  What a missed because there is no snapping picture since I busy carrying the big heavy bag. Both of my grandparent cried a tears. 

~ Amir with our grandparent ~

~ Lepak Time ~

~ Lot of Q&A ~

~ Amir met Uncle Hashim for first time ~

~ Nida, si embun! ~

~ Lunch time ~


Dah sampai JB ingat Amir ngulit toknya, sekali duk lepak tengok channel anime. LOL. Dia sangat addicted hokeyh dengan anime Jepun. Kalau orang sibuk dengan K-POP, dia J-POP! Oh my!!! Plan untuk dia sepanjang di JB antaranya muzium JB dan segala macam pasal history.

Plus he requested to go to Singapore! Dia teruja dengar pasal kebersihan negara jiran tu! So, by hook or by crook, harus di fulfill kan harapan dia. Yang penting, aku tak sabar nak makan murtabak Singapore. Oh, JB dah banyak berubah! Tak sabar nak jejalan.  ^_^

5 comments:

lassiegewdix said...

hoooi , jum lahhh dating :(

❤gadiest ❤ said...

uiishkk..ley dtg umah la cm gni..

Siti Safiyyah said...

wah, gi singapore pulak dah.kemain ohh. nak ikot pls.letak dlm beg bju pun takpe.i rela. AHAHA

p/s: sis, saya dah tuka blog baru skang tau.jemput dtg bg sokongan k? ^__^

enyheartsdiamond said...

nak ikut g singapore! :D

bidadarihijau said...

waaa..BH dah balik penang baru yana nk datang JB..saje la tu kn xmo bawak BH skali..ahah