Friday, December 3, 2010

ISU TIGA RATUS

[Scheduled Entry]

Weewittt!!!!


Dah 300 follower??? Selama ni malas nak kira berapa follower. Kenapa??? Sebab terlalu banyak isu follower. Masa mula aku aktif berblog, aku nampak isu follower dulu so aku jadi pasif bila masuk bab ni. Nak tau tak apa yang aku kisahkan???

Aku lebih suka followers jadi readers. Kenapa??? Sebab blog ni satu medium kita nak share segala macam benda. So bila ada readers, baru la hidup. Setakat follow then terus hilang, boleh ke??? Lebih sadis kalau follow and unfollow balik. Suppose kalau betul2 la nak jadi readers, make sure buat pilihan yang tepat. Kecik hati tuan punya blog. 

Lain2 pasal follower??? Google la, for sure ramai yang dah publish post pasal follower ni. Aku malas nak hurai lagi. Asyik2 benda yang sama, semua orang dah expert tentang ni. Kan kan kan??? Reminder ; blog aku ni 101% tentang kehidupan aku, so berhentilah berharap aku dapat deliver benda2 yang superb ek? Aku insan biasa.  ^_^

*winner contest Kids & Baby Photo Contest anjuran Kak Safiyyah*

Tahniah kak! 
Comel tau anak2 akak, gerrrammm!

22 comments:

AiDa AzRyN said...

whoa! tahniah,dah 301 follower dah.. :)

Lisa said...

wahhh, congratessss!

Siti said...

hehe, i am ur reader! terharu tak?? sila terharu. sekian. ;)

Terkini: Siti Nurhaliza kene kutuk??

Frodo Baggins said...

followers slu saja jd isu ... hahhaa
dah lama dah, dr wa setart beloging .. mcm2 fakta wikipedia kuar, follower itulah, folower inilah ... rilex2 sudeyh ... woohoooooo

tia said...

mesti sukee kan!
teroskan berblog dear! ;)

liyanaziz said...

@AiDa AzRyN
huhuhu.. tq kak.. =)

liyanaziz said...

@Lisa
tq dear.. =)

liyanaziz said...

@Siti
terharu gila! siapayang x kenal siti kat lurfyliyana ni.. hahahah

liyanaziz said...

@Frodo Baggins
betul2.. wa setuju dengan lu der.. isu macam besar pulak kan.. =p

liyanaziz said...

@tia
suka readers la tia.. =)

Azizi Dain said...

tibe-tibe comment cz nak buktikan AG juga salah seorang reader!!!!
lalala...
ceh, ni tak terpaksa taw. harap maklum

Sophie Al-yahya said...

tahniah.
a ah, sophie pun prefer follower tu jd reader.bukan follow semata-mata.mcm x best la kan..kdg2 org follower ribu2..tp yg komen entry tak lebih 10 org. x pelik ke?

hamzah ian said...

nice.. teruskan berblog

Amirrah Zawani said...

tahniah yea dah capai 300...
nak follow tu biar lah ikhlas kan..
sy rasa rimas bila org follow pastu suruh follow balik.. x ikhlas sungguh =_=

cik.shabah said...

cik shabah lagi suka followers yang betul2 jadik followers cik shabah.daripada followers yang jadik sleep followers saje ;)

Frodo Baggins said...

dulu ada skjp jd isu dklngan blogger2 fehmes yg gaban, tp skrg xder dah kot ... hahahha, kita2 yg picisan ni makan eskerim duk tepi tengok2 woohaa

liyanaziz said...

@Azizi Dain
hamboi!! terpaksa! fine la, sampai hati AG!

liyanaziz said...

@Sophie Al-yahya
betul and setuju sangat2.. bair banyak readers kurang komen, that's much better... =)

liyanaziz said...

@hamzah ian
baik!! suka sangat2! =p

liyanaziz said...

@Amirrah Zawani
good point.. jangan follow kalau nak suruh follow balik.. tu x ikhlas..

liyanaziz said...

@cik.shabah
betul betul betul

liyanaziz said...

@Frodo Baggins
ye, tengok dari tepi.. makan eskem?? =)