Sunday, December 19, 2010

PENTING !!! WAJIB BACA !

To all readers . . .


Dengan ini,
LURFYLIYANA akan ditutup beroperasi seperti biasa
mulai December 20, 2010.

Pergh, siap ada announcement lagi kan?
Heaven nya sebab esok akan balik Shah Alam,
dapat BW, dapat jenguk semua bloglist,
dapat buat tag, dapat komen2 & 
dapat jenguk semua blog yang aku suka!

Jadi, nantikan kemunculan LURFYLIYANA
di blog2 terhebat, tergempak & segala TER lah!
*ayat nak terhebat kan? LOL*
Korang semualah tu . . .

Since balik JB, aku tak berkesempatan nak buat semua tu.
Lappy aku digunakan oleh kanak2 lelaki yang suka main
game & tengok anime online.

Pakai cap ; Aleff  *game*
Baju hitam ; Amir *anime*

2 budak nakal! 
Siap nyorokkan BB aku lagi
sebab takut aku tak bagi dpa online.
Nak kena gigit sampai putus telinga!

Oh, tak sabar sangat!
Btw, JB sangat dah berubah.
Banyak sangat construction,
banyak shopping mall baru!

Warga JB yang tak pergi lagi KSL City,
kakak2, adik2, fashionistas, boleh serbu! 
Banyak kedai comel2 & baju2 sweet!
Sumpah korang tak nyesal.

I'm gonna miss JB
^_ i

4 comments:

Woofer Storm said...

tkpe,sy tggu^^ hahaaa nakal bdk2 smpi skg ni,tpi bdk yg gigit tlinga smpi putus tu lagi nkl...heheeee

HonEyBuNNy said...

welcome back....;-)

Marya Hana . said...

yana dah bese gigit org sampai putos telinge ke..? WOOO.
takot takot..

Siti Safiyyah said...

welcome back kak yana..punye lah lame kak yana balik jb habis sume perkembangan saya kak yana tak tau..huhu, :D