Thursday, December 23, 2010

ALHAMDULILLAH, DAH SEBULAN 9 HARI


Tahniah! Dah mengandung bunting!

Ingat tak entry pasal kucing meroyan tu??? Kan sekor tu namanya Bulan, bunting??? So kat atas ni gambar baby Bulan. Machidee bawak pergi scan, dah bunting sebulan 9 hari, lagi 60 hari meletup la. Aku geli tengok new born baby! Tak ada bulu!!! 

~ Nakal! Bulan dalam songkok Aleff ~

~ Aleff, Bulan & Teddy ~

Haish,,, makin berlambak la kucing kat rumah tok aku tu. Btw, Bulan & Kitty akan dihantar ke Pet Resort since famili kat JB nak turun Melaka, kalau bawak jugak kucing2 tu, memang aku tak tentu hala la jawabnya. 

Oh, Kitty pulak dah disunat supaya dia membesar & tak menggatal! Machidee & Machimi *pengaruh Amir panggil aunty2 kitaorg* plan nak masukkan Kitty dalam contest. 


~ Kitty, ambo jate buke tino ~

Eh, bukan ke aku geli & takut dengan kucing??? Asal macam banyak update pasal kucing2 ni??? Loh, geli & takut tak semestinya tak suka kucing, cuma mengambil masa yang agak lama untuk berani pegang kucing. 

Bluwekssssssssss! 
^_*

11 comments:

Liyana Lunia. said...

kucingggggla binatang paling cool dialam semesta, *gila kucinggg*

Ain Atika said...

alahaiii comelnya miaw dalam songkok...

lassiegewdix said...

comel gile kucing yang tengah baring tu . alolololo . cm nak ubit2 ase . gewammmmmmmmmmm

cik.shabah said...

cik shabah TAKUT nak pegang kucing :(

emieysandra said...

emiey pn wt entri psal kucing hri ni, geli ng kucing ni tp diorg comel!..

npe xjumpe shoutbox kt sini, mmg xde ea..ok, curik banner awk balik ;)

Heidi Shafiq said...

klu ko masuk umah aku mesti ko lari lintang pukang.. bersepah2 kucing.. :P

CIK CIRA said...

first time kot saya tgk kucing bunting pewot die scan... huhu... menakjubkan kot... =)

kata kila said...

nak kucing!!!

intanurulfateha said...

gile ah scan kucen
first time tgk huhuhu

CIK TOM said...

comelnya kucing...

tenkiu..ciktom amik banner kat sini jgk!

bidadarihijau said...

yana tak rock la geli kucing..wahahaha