Sunday, December 26, 2010

SUDAH MABUK LAHHH ( ^_- )



Mabuk mabuk mabuk!

Bukan mabuk sebab minum *heyp, mana boleh!*, bukan mabuk kepayang,
 bukan mabuk sebab nak dapat baby,tapi . . .
 mabuk laut yang menggila saat ini.
Ni la penangan bila mandi laut tak ingat dunia.

Selepas subuh, semangat tunggu kaum lelaki tarik bot/sampan!
Asal macam aku paling comel di sini???
Buluwax!

Ke tepi, ke tepi! Berat ni!

Aku yang buhsan di dalam benda alah biru ni.

Row, row, row your boat, gently down the stream.                                                       Merrily, merrily, merrily, merrily, life is but a dream.

Amir & air!

Pagi2 dah naik bot ke sampan entah *hampeh, tak tau*.
Lagi la loya & pening!
Rasa badan macam ada atas laut.
Next time dah tak nak naik dah bot/sampan.
Sekarang ni pun kepala rasa berat.

Oh, lupa. Pada siapa2 yang nak tau laut ini di mana,
sila kembali ke entry semalam!


Sweet memories! Gambar kenangan dengan Uncle Man & Aunty Ros



Uncle Man, the one yang pakai hat tu, Aunty Ros sebelahnya.
Tq to both of you, Matiin & Azim!


Pssttt, gonna missed those moments. 

13 comments:

dya said...

bestnye pantai..huhu

CIK CIRA said...

haha...cian die ea..

Tina Farhana said...

ehh katne ni? cantek gler gambar yg first tu..ca,best je layan time2 subuh camtu :D

y-A-n-A said...

nasib baik hentam sampan or bot bukan feri.. =.='

Siti Safiyyah said...

hamboi hamboi jeles seh..hehe

p/s: kak yana dapat award tau. nanti ambek kat blog saya tau. :)

http://lurvemyblog.blogspot.com/2010/12/good-friends-are-always-close-to-heart.html

Marya Hana . said...

amboi! akak x pi mane2 pon cuti ni.

nora said...

mabuk pun mabuk ar

yg penting kita enjoyyyy (erk kita? silap2 u je =p)

Ain Zulaikha said...

wahhh pengalaman menarik tuuuu...

4umyfans said...

untung ler berdayung-dayung sampan di lautan.

teman ni kena pergi jambori. haha.
main-main game ala-ala ironman gitu.

bidadarihijau said...

ape ni yana..tak rockkkk aaaaa...wahahaha...

intanurulfateha said...

ohh gmbr 1st tuh santek~

tgk pntai, teringat laut
tgk laut, teringat ombak
tgk ombak, teringat rindu
arghh rindu super k! :P

fyna said...

omg! laut! syoknya! asl tak ajak i ek?! hehe..

Eyra Rizal: Your MUA said...

PROMOTION MAKEUP CLASS AWAL TAHUN!!!! BASIC TO ADVANCE CLASS (RM350 retail)
PROMO PRICE: RM295 ONLY!!!! LIMITED SEATS!
DATE: 9/1/2011 & 30/1/2011 (PICK 1)
PLACE: LAMAN SERI HOTEL, SEK 13, SHAH ALAM(NEXT TO PTPL)

REGISTRATION WILL BE CLOSING ON 1/1/2011
CALL/SMS 016-2128740 (EYRA RIZAL) TO REGISTER.
*STUDENTS WILL BE ABLE TO JOIN E.R TOUCH TEAM.