Saturday, December 11, 2010

BRIDE ~ TO ~ BE

~ Kompang di palu pengantin baru
Duduk bersanding tersipu malu ~

~ Khas untuk bride-to-be, sila baca sampai bawah~
Credit ; Google

Aku nak kahwin! Ok, tipu lagi! Tunang pun belum, lagi nak kahwin. Kalau berangan nak kahwin tu ada lah. Tak sabaq ceq! Ada anak jiran buat malam berinai, kemain lagi siap ada karok & poco2. Meriah! Mama cakap cantik pengantin tu, kecik je, aku tak pergi pulak, kalau tak boleh menyumbangkan satu lagu.

Tiba2 aku terfikir. Kalau aku kahwin nanti aku akan jadi plus-size bride. Hamboi. Macam tak menyempatkan??? Idoklah begitu. Fav TV show aku sekarang ni suka ialah SAY YES TO THE DRESS kat channel Dicovery Home & Health.

~ Even she was labelled as plus-size bride, 
tapi dia nampak comel! ~

Credit ; TLC

Motif entry ; Promotion

Ada sesiapa nak tempah makeup untuk pelbagai event??? Rungsing nak pilih yang mana bagus & cantik??? Jangan risau, boleh saja buat temu janji & deal! 

Klik! Jangan risau, new tab! LOL

*klik untuk ke page beliau*

6 comments:

Farhana Anuar said...

siapa kate orang gebu2 takleh pakai dress pengantin? lawa ape. lagi2 kalau pakai kebaya. weewit memang cantik ok? :)

AiDa AzRyN said...

whoa.. best ni.. thanx cuz bagitahu.. :)

Linglung said...

plus size tu ok kalau + ada satu dua..tapi kalau ++++++++ tu berat sgt tu..

nanie said...

comel je dress dye..
dah ready ke nak kahwin?

Mysara Ramlan said...

woo!!! tankiu yana..!!!! i love u so much laa..tapi x siap lagi.. mai baru letak gambar2 mekap yg dolu2.. x lawa.. kang org ingt x pndai mekap lak kang.. haha

vanillachip said...

uit...dah nk kwen ke yana...t jgn lupe jmpot ndia k...hehehhehehe....gatal!!!!!!!!!!!!!