Friday, December 10, 2010

PRECIOUS

A WALK TO REMEMBER
*pinjam nama blog KAK ALLYNE*

Every minutes might be the precious one but do we always have that precious thing??? Apa kau merapek ni satan. Tak ada motif. Cuma ingin tegaskan, setiap hari yang kita jalani sangat bermakna tapi tak selalunya kita dapat rasai. Faham ke tak??? Translation dari ayat pertama.

Semalam sudah berlalu, masa kini yang pasti, esok entahkan ada. 

~ Gambar Hiasan ~

So, whatever it is, aku kena fokus untuk jadikan hari ini adalah hari yang terbaik. Aku mahu lepaskan semua! Esok??? InsyaAllah masih bernafas, kalau ada la, kalau tak doakan aku dari jauh hokeyh??? Motif entry ; kekesalan. 

Update!

~ Amir @ Muzium ~

Amir! Minggu ni dia spend time dekat umah nenek belah mak dia, so jarang jumpa. Last jumpa lepas dia balik dari muzium. Those picture yang kat atas tu, credit untuk Uncle Halil. Haish, bawak Amir jalan macam kena pakai kasut roda. Punya laju jalan! 

Esok nak balik JB, bawak Amir berjumpa dengan tok papa & tok mami for the first time. Mesti tok aku berdua tu excited, cucu yang tak pernah jumpa katakan. Siap buat make over lagi kat rumah tu ha. Tapi aku pun rindunya mereka! Lama tak balik JB. Apalgi yang duduk JB, rajin2 la jemput orang bawak jejalan. 

~ Tunggu kepulangan cucu mu ini ye! ~

Psssttt, result aku??? 
Biarlaaahhhh rahsiaaaaaaaaaa *ala2 suara siti*

3 comments:

AiDa AzRyN said...

Take care yaw! ^^

HonEyBuNNy said...

hati2...ala....nak tau gk result..ehheh

hamzah ian said...

fuhhh.. rilek2..