Monday, May 31, 2010

AKTIVITI PAGI2 BUTA

Salam.

Warning : Penggunaan ayat2 agak formal (harap jangan menguap)~~~

Masa Yana mula menulis ni, jam hampir pukul tiga pagi. Entah kenapa Yana rasa mata ni tak boleh nak tutup (tidur). Mungkin semakin hari mata Yana semakin terbiasa dengan waktu yg Yana sendiri set, pukul berapa Yana nak tidur (selepas subuh). Haish. Sah2 esok bangun lambat lagi, dalam pukul 12.30 PM (mama mesti marah ni).

Sebab tak tau nak buat apa bila dah pagi2 buta macam ni (semua orang tidur), Yana tukar layout!!! Yey! Dah guna layout baru (kredit to LEELOU BLOGS)!!! Bila dah siap godek sana godek sini, Yana rasa puas sangat. Yana suka blogwalking dari satu blog ke satu blog sebab salah satunya, Yana suka tengok blog rakan2 blogger yg cantik and sweet.



-wajah baru my baby blog-

Part of that, Yana bertambah semangat nak update blog! Hohoho! Lepas ni kenalah jenguk tiap2 masa, nak update entri2 yg best. By hook or by crook, Yana akan pastikan blog Yana ni tak berhabuk (mcm lappy Yana)!

Ok, enough for now, better tidur before my mum tau yg anak dara dia ni tak tidur lagi....
zZzZzZzZzZ~~~~~

Blogger Templates
Blogger Templates

2 comments:

little cart00n said...

yana mmg seorang yg rajin tukar layout blog!heheh

liyana aziz said...

elie, saya mmg rajin tuko layout... hahahahha